DEN Academie

De DEN Academie is dé opleider in digitale transformatie voor cultuur. Hier worden cultuurprofessionals klaargestoomd voor het proces van digitale transformatie strategie. Je krijgt handvatten aangereikt over hoe je jouw aanbod toekomstbestendig maakt in onze digitale samenleving. Je leert hoe je nu al het publiek van de toekomst centraal stelt en we zoeken samen naar nieuwe mogelijke businessmodellen.

Ons aanbod

Hulp nodig bij het betrekken van jouw publiek? Met het lesaanbod van de DEN Academie helpen we je om digitaal te innoveren binnen jouw organisatie.

Ons incompany aanbod

Onze incompanyprogramma's brengen ons rechtstreeks naar jouw organisatie. We bieden op maat gemaakt lesaanbod om jouw team te ondersteunen.

Zelfstudie

Naast onze trainingsprogramma's en workshops bieden we gratis modules die jou verder brengen in de digitale transformatie. Je kunt deze modules op elk moment starten in in je eigen tempo doorlopen. De modules leiden je door relevante content en bevatten opdrachten waarmee je op jouw aanpak reflecteert.

De tekst LEVEL UP in neon licht

Financier tot 80% van je opleiding met Werktuig PPO

Digitale transformatie is mensenwerk. Het vraagt om nieuwe kennis en vaardigheden van medewerkers. Het opleidingsaanbod van de DEN Academie brengt deze kennis in jouw organisatie. Hulp nodig bij de financiering? Werktuig PPO biedt een financiering speciaal voor opleidingen richting digitale transformatie. Gebruik deze bijvoorbeeld voor het aanbod in de DEN Academie en krijg tot 80% van de kosten vergoed!

Onze tools en methodieken

In de DEN Academie maken we gebruik van verschillende methodieken. Onze tools geven inzicht in waar je op dit moment staat. In onze trainingen bouwen we hierop door zodat jij de volgende stap kunt zetten.

DEN Focusmodel: startpunt digitale transformatie

Met het DEN Focusmodel breng je de digitale activiteiten van jouw organisatie in kaart. Het helpt je om inzichtelijk te krijgen of deze activiteiten effect hebben in jouw gehele organisatie. Een integrale aanpak is namelijk essentieel om duurzaam succesvol digitaal te transformeren. Gebruik het model om inzicht te krijgen en samenhang te creëren, zo kan je toekomstige ideeën beter vormgeven. Het DEN Focusmodel is een van de basismodellen van onze visie op digitale transformatie en komt in vrijwel alle programma’s terug.

Hulp bij het kiezen van de juiste training?

Wil je digitale transformatie onderdeel maken van je strategie? Maar ben je nog op zoek naar de juiste digitale transformatie opleiding voor jouw vraag? Mail dan naar ons!

DEN Academie trainers en organisatie

De DEN nieuwsbrief. Iedere maand in je inbox.

Blijf op de hoogte van al onze programma's en activiteiten. Je ontvangt tips, kennis en inspiratie om je verder te brengen in de digitale transformatie.