DEN Academie

In de DEN Academie worden cultuurprofessionals klaargestoomd in het vormen van een digitale transformatie strategie. Je krijgt handvatten aangereikt over hoe je jouw aanbod toekomstbestendig maakt in deze veranderende digitale samenleving. Je leert methodes over hoe je nu al het publiek van de toekomst centraal stelt en we zoeken samen naar nieuwe mogelijke businessmodellen.

Ons aanbod

Hulp nodig bij het betrekken van jouw publiek? Met ons lesaanbod helpen we je om digitaal te innoveren binnen jouw organisatie.

Ons incompany aanbod

Onze incompanyprogramma's brengen ons rechtstreeks naar jouw organisatie om een op maat gemaakt lesaanbod te verzorgen en jouw team te ondersteunen.

Zelfstudie

Naast onze trainingsprogramma's en workshops bieden we gratis modules die jou verder brengen in je digitale transformatie. Je kunt deze modules op elk moment starten in in je eigen tempo doorlopen. De modules leiden je door diverse content en bevatten opdrachten om digitale transformatie in jouw organisatie te versterken.

De tekst LEVEL UP in neon licht

Financier je opleiding

Digitale transformatie is mensenwerk. Het vraagt om nieuwe kennis en vaardigheden van medewerkers. Het opleidingsaanbod van de DEN Academie brengt deze kennis in jouw organisatie. Vraag je je af hoe je dit organiseert en bekostigt? Werktuig PPO biedt een financiering speciaal voor opleidingen richting digitale transformatie. Gebruik deze bijvoorbeeld voor het aanbod in de DEN Academie en krijg tot 80% van de kosten vergoed!

Onze tools en methodieken

In de DEN Academie maken we gebruik van verschillende methodieken. De tools hieronder geven inzicht in waar je op dit moment staat in de digitale transformatie. In onze trainingen bouwen we hierop door zodat jij de volgende stap kunt zetten.

DEN Focusmodel: startpunt digitale transformatie

Met het DEN Focusmodel breng je de digitale activiteiten van jouw organisatie in kaart. Het helpt je om inzichtelijk te krijgen of deze activiteiten goed samenwerken in jouw gehele organisatie. Dit is een belangrijk uitgangspunt om duurzaam succesvol digitaal te transformeren. Op basis van de uitkomsten kan je kijken hoe je meer samenhang kan creëren, zo kan je toekomstige ideeën beter vormgeven. Het DEN Focusmodel is een van de basismodellen van de DEN visie op digitale transformatie en komt in vrijwel alle programma’s terug.

Hulp bij het kiezen van de juiste training?

Wil je digitale transformatie onderdeel maken van je strategie? Of je organisatie wendbaar maken om het nieuwe publiek te bereiken? De DEN Academie heeft de training voor jou. Weet je niet welke training het beste past bij jouw vraagstuk? Maak een afspraak met de coördinator van DEN Academie Natalie voor advies.

DEN Academie trainers en organisatie

De DEN nieuwsbrief. Iedere maand in je inbox.

Blijf op de hoogte van al onze programma's en activiteiten. Je ontvangt tips, kennis en inspiratie om je verder te brengen in de digitale transformatie.