Direct naar de inhoud Direct naar het menu Direct naar de zoekfunctie Direct naar de footer

DEN Academie

Wil jij je kennis over digitale transformatie vergroten?

Onze programma’s helpen jou digitaal te innoveren binnen jouw organisatie.

Onze programma's

De DEN Academie is dé plek voor deskundigheidsbevordering op het gebied van digitale transformatie. Onze trainingsprogramma’s helpen jou de kansen die digitale transformatie biedt te benutten in jouw organisatie of werkzaamheden. De volgende vragen staan hierbij centraal: Hoe krijg je de organisatie mee in digitale transformatie? Wat en wie wil je bereiken? Welke nieuwe businessmodellen zijn mogelijk? Bekijk het aanbod en schrijf je in. 

Alle trainingen worden begeleid door gediplomeerde trainers en inspirerende (inter)nationale experts. Wil je meer informatie over een van de programma's of de DEN Academie? Stuur je vraag dan naar Arianne Nijenhuis via den-academie@den.nl.

 

logo InJoin

 

Deze programma’s zijn een samenwerking tussen DEN Academie en Injoin Trainingsbureau voor de erfgoedsector.

 

Financieringsprogramma PPO

Leren en ontwikkelen moet voor alle werkenden in de culturele en creatieve sector een vanzelfsprekend onderdeel van werk zijn. Daarom heeft het Platform Arbeidsmarkt Culturele en Creatieve Toekomst (Platform ACCT) samen met minister Ingrid van Engelshoven (OCW) het programma PPO voor professionle ontwikkeling gelanceerd. Dit budget kan ook ingezet worden voor programma's van de DEN Academie. Meer informatie over de regeling vind je hier.

This website is automatically translated by Google Translation. Some translations might not be correct.