Digitale transformatie voor toezichthouders

Wil jij als RvT- of bestuurslid zicht krijgen op de digitale stand van zaken? Neem je organisatie mee en word dé sparringpartner in de digitale transformatie.

In dit op maat gemaakte incompanyprogramma gaan we aan de hand van de Governance Code Cultuur in op de maatschappelijke effecten van en benodigde investeringen voor een digitale strategie. Als toezichthouder of bestuurder ontwikkel je tijdens deze sessie nieuwe inzichten om organisaties mee te nemen in de digitale transformatie. Na dit programma kan je realistische inschatting maken van de risico’s en de kansen die een digitale aanpak met zich meebrengt.

Het programma

Digitale transformatie, waar sta jij?

De digitale transformatie gaat over een fundamentele verandering in alle lagen van de organisatie. Aan de hand van het DEN Focusmodel brengen we dit in beeld. Daarna gaan we aan de slag met de digitale maturiteitstest om te bepalen waar jouw organisatie staat.

Trends en ontwikkelingen

Wie is jullie huidige en toekomstige publiek? Welke trends en ontwikkelingen zijn relevant en welke gevolgen hebben deze op jouw organisatie? Het beantwoorden van deze vraag gaat je helpen met het ontwikkelen van een visie voor jouw digitale strategie.

Kansen en risico’s

Door nu al in te spelen op de wereld van morgen ben je minder kwetsbaar in tijden van verandering. Krijg inzicht in welke kansen en risico’s er zijn voor de digitale strategie van jouw organisatie en welke rol jij als toezichthouder hierin hebt. 

Digitale strategiebepaling 

Neem jouw organisatie mee in het zetten van de volgende stap.

Oud-deelnemers over deze cursus:

“Wat een goede workshop. Complimenten hoe de docenten de koppeling wisten te maken tussen wat speelt in en buiten de sector en de situatie van Bibliotheek AanZet. Het was absoluut geen standaard verhaal, maar op maat toegesneden uitleg met praktische tips die we meteen kunnen gebruiken. En het voordeel van incompany? We hebben nu een gezamenlijke taal en zijn goed toegerust om op strategisch niveau naar de digitale transitie te kijken. Niet als losstaand beleidsterrein, maar als onderdeel van wie we zijn en wat we doen (en te doen hebben).” - Ella Kok-Majewska, Bibliotheek AanZet

Ja, ik wil dit programma aanvragen

Het programma Digitale transformatie voor toezichthouders betreft een incompany workshop. De datum en locatie zijn in overleg. Doe een aanvraag en we nemen contact met je op om samen de mogelijkheden en wensen te bespreken.

Doe een aanvraag

Deel deze training

De DEN nieuwsbrief. Iedere maand in je inbox.

Blijf op de hoogte van al onze programma's en activiteiten. Je ontvangt tips, kennis en inspiratie om je verder te brengen in de digitale transformatie.
Schrijf je in