Maarten Kuiper

Adviseur en partner Wielinq

Maarten Kuiper weet hoe technologische ontwikkelingen bijdragen aan de weerbaarheid van organisaties. Maar hoe benut je de kansen? En hoe herken je trends? In de DEN Academie geeft Maarten instrumenten om grip te krijgen op deze vragen.

Over mij

Organisaties worden gevormd door mensen met een gezamenlijke ambitie, bijvoorbeeld ambitie om het beste onderwijs te bieden of de meest innovatieve beleving te ontwikkelen. Om dit te realiseren, werken mensen continu aan het verbeteren van hun organisatie. Zo kunnen processen altijd efficiënter en de dienstverlening beter afgestemd op de gebruiker. Dit is mijn focus. 

Technologische ontwikkelen kunnen bijdragen aan het realiseren van deze ambities. Zie daar, de digitale transformatie. Het is niet moeilijk om geïnspireerd te raken door alle nieuwe technologische ontwikkelingen en de kansen die deze bieden voor organisaties. Maar als je deze kansen als organisatie serieus wilt benutten, waar begin je dan? Hoe herken je trends die potentieel impact hebben op jouw organisatie en wat doe je vervolgens om deze te benutten?

In de DEN Academie help ik je met concrete instrumenten grip te krijgen op deze vragen.

De DEN nieuwsbrief vol inspiratie en kennis

Iedere maand in je inbox!