Portretfoto van Sophie, een lachende vrouw met kort roodblond haar en een bril. Ze draagt een groene blouse.

Senior adviseur en community manager

Sophie Heijkoop

Sophie Heijkoop is gespecialiseerd in digitale cultuureducatie, maar houdt zich ook bezig met publieksonderzoek, digital storytelling en toegankelijkheid. Daarnaast verbreedt ze als community manager onze DEN Academie.

Over mij

Vanwege mijn brede interesse en expertise ben ik van alle markten thuis. Van digitale cultuureducatie tot publieksonderzoek, storytelling en toegankelijkheid. Sinds januari 2023 focus ik me vooral op de doorontwikkeling van de DEN Academie en onze community. Al mijn taken hebben één ding gemeen: ze helpen jou om je publiek te bereiken in een steeds digitalere samenleving.

Naast adviseur, kun je me ook kennen als trainer. Binnen de DEN Academie verzorg ik verschillende educatietrainingen en gaf ik vorig jaar online trainingen over digitale transformatie voor instellingen uit het Caribisch deel van het Koninkrijk. Aankomend jaar zullen we ons trainingsaanbod verder uitbreiden, zodat we jou en andere organisaties nog verder brengen in de digitale transformatie. 

Samenwerken staat voor mij bovenaan in de digitale transformatie, daarom zoek ik continu naar kansen en verbanden om mensen samen te brengen. Uiteindelijk hebben we namelijk hetzelfde doel: een bloeiende culturele sector waarin het publiek centraal staat. 

De DEN nieuwsbrief vol inspiratie en kennis

Iedere maand in je inbox!
Schrijf je in