Agenda

Conferentie
Promotiemateriaal van Dig it up. Afbeelding toont een kind met een koptelefoon op en een telefoon in de hand. En de tekst Dig It Up, Inspiratiefestival over digitale cultuureducatie.
13 februari 2023

Dig It Up

Cultuureducatie is een museumbezoek met de klas of naar de generale repetitie in het theater, maar kan ook digitaal. Juist daarmee bereik en verbind je een nieuw publiek aan jouw organisatie. DEN adviseur Sophie Heijkoop presenteert Digitale cultuureducatie: The time is now tijdens Dig It Up 2023. 

Workshop
Abstract digitaal kunstwerk met veel lijnen en verbindingen.
7 maart 2023

Workshop Innovatief werken

Digitale transformatie vraagt om nieuwe werkwijzen. Hoe maak je van jouw organisatie een innovatie werkomgeving? En welke uitdagingen kun je anders aanpakken? In de driedelige workshop Innovatief werken leer je hoe je een organisatiecultuur ontwikkelt waarin ruimte is voor vernieuwing.

Koninklijke Bibliotheek, Den Haag
Training
Abstracte digitale kunst in oranje en roze, lijkt op koraal.
15 maart 2023

Digitale strategie & innovatie voor directeuren en senior managers

Een digitale wereld vraagt om een digitale aanpak. In het leiderschapsprogramma van de DEN Academie leer je hoe je de digitale mogelijkheden voor jouw organisatie benut en hoe je draagvlak creëert binnen je team. Zo bereik je een nieuw (digitaal) publiek en start je met innovatieve werkmethodes. 

Koninklijke Bibliotheek, Den Haag
Conferentie
Podium met danser in wazige double vision.
13 december 2022

Dit is ons publiek: een symposium over anders rapporteren

Bij het in kaart brengen van publieksbereik, ligt momenteel een onevenredige nadruk op het tellen van tentoonstellingsbezoekers. Maar het publiek is zoveel meer: ze zijn ook maker, gebruiker, luisteraar, lezer, achterban, leerling. Dat moeten we toch ook scharen onder publieksbereik? 

Framer Framed, Amsterdam

De DEN nieuwsbrief. Iedere maand in je inbox.

Tips, inspiratie en kennis over digitale transformatie in de cultuursector
Schrijf je in