Werken bij DEN

Creatief, innovatief en verbindend. Dat is het team van DEN. Samen werken we aan een bloeiende culturele sector waarin digitale transformatie vanzelfsprekend is. Wil je ons team versterken? Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie!

Wat betekent werken bij DEN?

Werken bij DEN betekent kennis delen, nieuwe inzichten opdoen en je inzetten voor de culturele sector. Wij tonen initiatief, signaleren kansen en ontwikkelen aanbod dat de sector vooruit helpt. In elke functie bij DEN denk je na over de toekomst, blijf je in contact met de sector en ben je op de hoogte van de digitale mogelijkheden. Wij zijn ambitieus, hebben een missie en streven samen naar dat ene doel: een bloeiende culturele sector waarin digitale innovatie vanzelfsprekend is.

  Weten wat DEN doet?

  Bekijk de video en ontdek hoe DEN de cultuursector klaarstoomt voor het publiek van de toekomst.

  Versterk ons team

  Ons team is klein, daardoor kennen we elkaar goed en dragen we bij aan verschillende projecten. We denken met elkaar mee, dagen elkaar uit en houden elkaar op de hoogte. De sfeer is open en informeel. We worden enthousiast van divers talent. Denk jij iets toe te voegen aan ons team? Stel jezelf voor in een e-mail naar hr@den.nl (Opent een externe link) en vertel waarom jij ons team aanvult.

  Deel deze pagina

  De DEN nieuwsbrief. Iedere maand in je inbox.

  Tips, inspiratie en kennis over digitale transformatie in de cultuursector