Foto van het DEN team in vergadering. Drie collega's zijn lachend in gesprek. Achter hen is een whiteboard vol post-its.

Werken bij

Creatief, innovatief en verbindend. Dát omschrijft het DEN team. We werken aan een bloeiende culturele sector waarin digitale transformatie vanzelfsprekend is. Wil je ons team versterken? Bekijk de vacatures op deze pagina of stel jezelf voor aan onze HR-collega.

Onze vacatures

Op dit moment zijn er geen vacatures bij DEN. Heb jij kennis en ervaring die niet mag ontbreken in ons team of ben je op zoek naar een uitdagende stageplek? Neem contact op met Frauke en misschien nodigen we je uit voor een kennismaking.

Wat betekent werken bij DEN?

Werken bij DEN is kennis delen, nieuwe inzichten opdoen en je inzetten voor de culturele sector. We tonen initiatief, signaleren kansen en ontwikkelen aanbod dat de sector verder brengt. In elke functie bij DEN denk je aan de toekomst, blijf je in contact met de sector en ben je je bewust van de digitale kansen. We zijn ambitieus, hebben een missie en streven samen naar dat ene doel: een bloeiende culturele sector waarin digitale innovatie vanzelfsprekend is. 

Ons team is klein, daardoor kennen we elkaar goed en dragen we bij aan verschillende projecten. We denken met elkaar mee, dagen elkaar uit en houden elkaar op de hoogte. De sfeer is open en informeel. We worden enthousiast van divers talent. Denk jij iets toe te voegen aan ons team? Stel jezelf voor in een e-mail en vertel waarom jij ons team aanvult.

Deel deze pagina

Portretfoto van Frauke, een blonde vrouw met een brede lach. Ze heeft haar haar in een hoge knot en draagt een lichtblauwe blousejurk en een gouden kettinkje.

Frauke van de Wiel ondersteunt DEN op het gebied van HR. Wil je het team van DEN komen versterken? Ook dan ben je bij haar aan het juiste adres.

HR adviseur

De DEN nieuwsbrief. Iedere maand in je inbox.

Tips, inspiratie en kennis over digitale transformatie in de cultuursector
Schrijf je in