Contact

Ons adres
Prins Willem-Alexanderhof 5
2595 BE Den Haag

Postadres
Postbus 90407
2509 LK Den Haag

Bel of mail
06 82 96 58 85
den@den.nl

Routebeschrijving naar DEN

DEN is gevestigd op de vijfde verdieping van de Koninklijke Bibliotheek. De Koninklijke Bibliotheek ligt vlak naast station Den Haag Centraal.

Met de trein

Loop naar de stationshal Den Haag Centraal en neem de uitgang rechts naast Albert Heijn. Steek het Anna van Buerenplein schuin naar rechts over (onder de trambaan door). Ga links bij het Nationaal Archief. Volg dit voetgangerspad tot aan de draaideur.
OV Routebeschrijving naar DEN via Google Maps

Met de auto

  • DEN parkeerplaats
    Geef 24 uur van tevoren aan dat je komt, we hebben een beperkte mogelijkheid tot het reserveren van een parkeerplek bij de KB. De parkeerplaats van de KB bevindt zich aan de Prins Willem-Alexanderweg. Vanaf het Prins Clausplein de A12 richting Den Haag aanhouden en blijven volgen (dit is de Utrechtse Baan). Neem afrit 2 (P-Centrum). Bij de eerste stoplichten links. Dan meteen rechts de ventweg op, over het fietspad heen (Prins Willem-Alexanderweg). Na 50 m rechts melden bij de slagbomen van KB/Nationaal Archief. De linkerslagboom is voor vrachtverkeer, de rechterslagboom is voor personenauto's.
    Route naar DEN parkeerplaats via Google Maps
  • Qpark Nieuw Babylon 
    Een andere mogelijkheid is parkeren in het Qpark Parkeergarage Nieuw Babylon. Vanaf het Prins Clausplein de A12 richting Den Haag aanhouden en blijven volgen (dit is de Utrechtse Baan). Neem afrit 2 (P-Centrum). Bij de eerste stoplichten links. Dan meteen rechts de ventweg op, over het fietspad heen (Prins Willem-Alexanderweg).
    Route naar Qpark Nieuw Babylon via Google Maps

Met de fiets

Vanuit de Theresiastraat: rijd de Theresiastraat helemaal uit, steek de Utrechtse baan over en rijd rechtdoor naar de hoofdingang. Fietsen kunnen gestald worden in de rekken bij de hoofdingang van de KB.
Fietsroute naar DEN via Google Maps

Onze gegevens

IBAN
NL48 INGB 0008 2537 59
t.n.v. Stichting Digitaal Erfgoed
Nederland, Den Haag

BIC
INGBNL2A

KvK
34111121

RSIN-nummer
808012915

ANBI
Stichting DEN is door de belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Deze status maakt het voor donateurs mogelijk hun gift fiscaal aftrekbaar te laten zijn. Download het Standaardformulier publicatieplicht ANBI algemeen.

Direct contact met het DEN team

Wil je liever direct contact met iemand van DEN? Bekijk de medewerkerspagina voor alle contactgegevens.

Bekijk het DEN team

Deel deze pagina

De DEN nieuwsbrief. Iedere maand in je inbox.

Tips, inspiratie en kennis over digitale transformatie in de cultuursector
Schrijf je in