Nieuwe incompany workshop digitale strategie: geef samen richting aan je digitale transformatie

Je weet dat een digitale strategie nodig is en je wil er graag een opstellen voor jouw organisatie. Toch blijkt het in de praktijk lastiger dan je dacht: waar begin je en hoe pak je het aan? Om jouw organisatie te helpen een digitale strategie te ontwikkelen, starten we met een nieuwe incompany workshop. Meld je aan voor onze gratis pilot!

5 min. lezen

Met jou en jouw collega’s duiken we in digitale transformatie en wat dit voor jouw organisatie kan betekenen. Zo bouwen we samen een basis waarop jullie een digitale strategie verder kunnen uitrollen.

Wat kun je verwachten?

Na de workshop:

  • Heb je inspiratie en een breder beeld van wat digitale transformatie inhoudt voor jouw culturele organisatie;
  • Weet je hoe digitale transformatie kan bijdragen aan jullie kernwaarden en publiek en hoe het innovaties kan aanjagen;
  • Heb je concrete digitale doelen vastgesteld;
  • Heb je (digitale) activiteiten geformuleerd om mee aan de slag te gaan.

Daarnaast krijg je een visuele samenvatting die als basis dient voor het opstellen van jouw digitale strategie.

Wat vragen we van jou?

  • Tijd: een dagdeel voor de workshop en 45 minuten voorbereiding;
  • Aandacht: een team van collega’s met diverse expertises (4-7 personen), waaronder een vertegenwoordiging van de directie ;
  • Ruimte: een zaal of vergaderruimte op jullie locatie.

Dit is een pilot van nieuw workshopaanbod bij DEN. Om de inhoud te toetsen en aan te scherpen, zoeken we een aantal enthousiaste organisaties die kosteloos willen meedoen. Kunnen jij en je collega’s hulp en begeleiding gebruiken bij het bepalen van de basis van een digitale strategie? Meld je dan met dit formulier aan (Opent een externe link). Wees er snel bij! Uit alle aanmeldingen kiezen we een paar organisaties. Zij krijgen van ons bericht.

Geef samen richting aan de digitale transformatie van jouw organisatie

Kunnen jij en je collega’s hulp en begeleiding gebruiken bij het bepalen van de basis van een digitale strategie? Meld je dan aan voor de gratis incompany workshop 'digitale strategie' van DEN.

Deel dit nieuws artikel

De DEN nieuwsbrief. Iedere maand in je inbox.

Tips, inspiratie en kennis over digitale transformatie in de cultuursector