Laura de Vos

Senior adviseur

Laura de Vos brengt technologische kennis van software implementatie samen met de organisatorische aanpassingen en veranderingen die nodig zijn voor culturele organisaties om digitale transformatie volwaardig onderdeel te kunnen maken van hun organisatie.

Over mij

Laura heeft veel ervaring en kennis op het gebied van verandermanagement. Ze zet de ‘waarom’-vraag centraal wanneer het gaat over technologie als oplossing voor problemen. Hiermee wordt duidelijk wat ervoor nodig is om nieuwe technologieën optimaal in te zetten zodat het een meerwaarde biedt voor de medewerker én organisatie.

Bij DEN richt Laura zich op hoe culturele organisaties digitale transformatie volwaardig onderdeel kunnen maken van hun organisatie, waarbij verandermanagement een belangrijke rol speelt.

Na een professionele, internationale (moderne) danscarrière maakte Laura de switch richting de software wereld waar zij diverse organisaties (groot/klein en in verschillende sectoren) verder heeft geholpen in hun digitale transformatie en software implementatie.

Laura kan de vertaling maken naar tooling en innovatieve projecten die digitale transformatie kunnen ondersteunen. Laura heeft ervaring met agile werken en past dit graag toe in haar iteratieve werkwijze gericht op oplossingen, waarbij ze grote uitdagingen kleiner maakt en vertaalt naar concrete stappen op het pad van digitale transformatie.

De DEN nieuwsbrief. Iedere maand in je inbox.

Alles wat je wil weten over digitale transformatie. Vol tips, kennis en inspiratie.