Laura de Vos

Senior adviseur

Laura de Vos is thuis in verandermanagement. Bij DEN richt ze zich op hoe culturele organisaties digitale transformatie volwaardig onderdeel kunnen maken van hun organisatie.

Over mij

Bij DEN breng ik mijn expertise op project- en verandermanagement in de technologie sector samen met mijn achtergrond en huidige werkzaamheden in de podiumkunsten op creatief en zakelijk vlak. Dit komt tot uiting in mijn volgende focusgebieden: digitale strategie, digitale transformatie en het DEN Focusmodel.

Daarbij ga ik in gesprek met de cultuursector om te ontdekken waar digitalisering een meerwaarde kan bieden en hoe je deze meerwaarde in de praktijk kan vormgeven. Ik ontwikkel mee met passende modellen en innovatieve projecten die hierbij kunnen ondersteunen.

De wereld is continu in verandering, onder andere door de sneltreinvaart aan technologische mogelijkheden. Hoe wij ons als sector daartoe verhouden is een steeds urgentere vraag. Het start met het opdoen van kennis en het gesprek te openen met elkaar. Laten we de (culturele) wereld van morgen samen vormgeven. Ik help en denk graag met je mee.

De DEN nieuwsbrief. Iedere maand in je inbox.

Alles wat je wil weten over digitale transformatie. Vol tips, kennis en inspiratie.