Direct naar de inhoud Direct naar het menu Direct naar de zoekfunctie Direct naar de footer

Over ons

DEN is het kennisinstituut voor digitalisering in de cultuursector. Hier vind je informatie over het beleid, de geschiedenis en de medewerkers van DEN. Ook vind je meer informatie over de adviesraad en de Raad van Toezicht.

Medewerkers

Het team van DEN houdt zich bezig met verschillende thema's rondom digitale transformatie in de cultuursector. Lees hier meer over de ervaringen en expertises van de medewerkers.

Werken bij DEN

Wij zoeken op dit moment twee leden voor de Raad van Toezicht.

Beleid van DEN

De opkomst van de digitale transformatie in de maatschappij roept voor culturele organisaties nieuwe vragen op en biedt nieuwe kansen. DEN stelt culturele instellingen in staat om die kansen en mogelijkheden te benutten.

Geschiedenis van DEN

DEN heeft zich sinds 1996 ontwikkeld tot wat het nu is: het kennisinstituut voor cultuur en digitale transformatie.

Jaarverslagen

DEN volgt de Governance Code Cultuur en publiceert de laatste inhoudelijke en financiële jaarverslagen op de website. Lees hier de meest recente jaarverslagen vanaf 2012.

ANBI

Stichting Digitaal Erfgoed Nederland (DEN kennisinstituut cultuur & digitale transformatie) staat bij de Belastingdienst geregistreerd als algemeen nut beogende instelling (ANBI).

Adviesraad

De adviesraad is een representatieve vertegenwoordiging uit het werkveld van DEN die ons kritisch volgt en inspireert tot een dienstverlening die zo goed mogelijk aansluit bij de doelgroep.

Raad van Toezicht

De Raad van Toezicht is verantwoordelijk voor het toezicht op de kwaliteit van de besturing, de samenwerking en de activiteiten van DEN. Daarnaast staat de Raad van Toezicht de directie van DEN met advies terzijde.

Algemene voorwaarden

In de algemene voorwaarden leggen wij uit onder welke voorwaarden wij diensten verlenen. Neem vooral contact met ons op als je hier vragen over hebt.

Gebruikersvoorwaarden

Wanneer je de websites van DEN gebruikt, ga je akkoord met de voorwaarden zoals in de gebruikersvoorwaarden beschreven. Hier vind je meer informatie over de voorwaarden.

Privacy bij DEN

Bij DEN hechten wij waarde aan jouw privacy. Daarom gaan we zorgvuldig om met je gegevens. In onze verklaring lees je welke gegevens we verwerken en met welk doel.

Cookies op de DEN-website

Op de DEN-website gebruiken we cookies. Lees hier wat dat inhoudt.

Pers

Hier vind je de persberichten van DEN terug. Daarnaast vind je hier logo's en ander beeldmateriaal en contactinformatie voor je persvragen.

Toegankelijkheid

DEN streeft naar het voldoen aan de toegankelijkheidseisen van DigiToegankelijk.nl op niveau AA en de Europese norm EN 301 549. Voldoen aan deze standaard maakt onze website onder andere gebruiksvriendelijker en beter toegankelijk voor verschillende doelgroepen.

Deel dit artikel

This website is automatically translated by Google Translation. Some translations might not be correct.