Over ons

DEN is dé aanjager van digitale transformatie voor cultuur. We signaleren trends, ondersteunen innovatie, ontwikkelen kennis en bieden tools om direct mee aan de slag te gaan. Want samen bereiken we het publiek van de toekomst. Zet vandaag de eerste stap met DEN.

Onze samenleving wordt steeds digitaler. Vanuit huis boeken we reizen, shoppen we online, lezen we de digitale krant en gaan we naar de thuisbioscoop. Bijna alle sectoren ontwikkelen door van fysiek naar digitaal of zoeken een hybride vorm. Dat noemen we digitale transformatie. Tijd voor de cultuursector om in te stappen, vinden we bij DEN. Daarom helpen wij culturele instellingen om zich voor te bereiden op het publiek van de toekomst om zo relevant te blijven.

In de DEN Academie bieden we opleidingsprogramma’s over digitaal leiderschap, innovatief werken en toekomstverkennen. Hier werken cultuurprofessionals aan het vormen van een digitale transformatie strategie. Je krijgt handvatten aangereikt over hoe je jouw culturele aanbod toekomstbestendig maakt in de veranderende digitale samenleving; je leert methodes om nu al het publiek van de toekomst centraal te stellen en we zoeken samen naar nieuwe businessmodellen.

Deel deze pagina

De DEN nieuwsbrief. Iedere maand in je inbox.

Alles wat je wilt weten over digitale transformatie voor jou en de sector.
Schrijf je in