Innovatief werken

Digitaal transformeren vraagt om innovatief werken en het optimaliseren van je werkprocessen. Zo ben je voorbereid op de toekomst. Lees hier hoe je dat doet en wat de kansen zijn. Start vandaag al!

DEN Focusmodel: startpunt digitale transformatie

Met het DEN Focusmodel breng je de digitale activiteiten van jouw organisatie in kaart. Het helpt je om inzichtelijk te krijgen of deze activiteiten goed samenwerken in jouw gehele organisatie. Dit is een belangrijk uitgangspunt om duurzaam succesvol digitaal te transformeren. Op basis van de uitkomsten kan je kijken hoe je meer samenhang kan creëren, zo kan je toekomstige ideeën beter vormgeven. Het DEN Focusmodel is een van de basismodellen van de DEN visie op digitale transformatie en komt in vrijwel alle programma’s terug.

Adopteer nieuwe werkwijzen

Anders denken brengt je verder. Juist door bestaande patronen te doorbreken en je werkwijze te vernieuwen, maak je je organisatie weerbaar en wendbaar.

Start meteen! Volg de workshop Innovatief werken

De digitale transformatie zorgt voor snelle veranderingen in de sector. Door innovatief te werken blijf je vooroplopen én stimuleer je waardevolle competenties. Maar hoe doe je dat? En hoe ontwikkel je een organisatiecultuur waarin ruimte is voor vernieuwing? Je leert het in de DEN Academie.

Verbeter je processen

Procesoptimalisatie zorgt niet alleen voor een slag in efficiëntie, maar geeft ook toegang tot de rijke geschiedenis van je organisatie. Dit creëert kansen om nieuwe verhalen te vertellen.

Via digitale innovatie je publiek bereiken

Je kunt er niet omheen: de wereld wordt digitaler. Dus, hoe haak je hier op aan? Digitale innovatie is de oplossing om publiek te blijven boeien. Door innovatief werken en digitale technologieën onderdeel van je organisatie te maken kun je deze doelen bereiken. Een digitale innovatie strategie maakt je organisatie wendbaar en weerbaar voor de toekomst. 

De DEN nieuwsbrief. Iedere maand in je inbox.

Tips, inspiratie en kennis over digitale transformatie in de cultuursector