Digitale strategie ontwikkelen? Hier vind je de informatie

Steeds meer subsidieverleners vragen naar een digitale strategie voor jouw organisatie. Waarom? Een digitale strategie zorgt ervoor dat jouw organisatie toekomstbestendig en wendbaar blijft in onze veranderende digitale wereld. Maar hoe doe je dat? Op deze pagina vind je alle hulpmiddelen van DEN die je helpen bij het ontwikkelen van je digitale strategie. Van praktische tools tot persoonlijke ondersteuning. 

Digitale Transformatie Scan

Een digitale strategie begint met weten waar je nu staat. DEN ontwikkelde hiervoor een zelfscan voor organisaties. De scan doorlopen duurt maar 10 minuten. Na afloop van de scan kom je op persoonlijke uitkomstenpagina die je verder helpt. Juist door digitaal integraal onderdeel te maken van je strategie, kun je als culturele organisatie de kansen van de toekomst verzilveren. Om een goede start te maken, is het belangrijk om te weten waar je op dit moment staat.

Start de scan

Bijeenkomsten

Wil je ondersteuning bij je digitale strategie? Kom naar de bijeenkomsten van DEN. Daarin helpen onze adviseurs je verder.

Persoonlijk advies?

Heb jij bij het invullen van de digitale transformatie scan een vraag, loop je tegen nieuwe termen aan of ben je op zoek waar je moet starten als organisatie? Onze adviseurs helpen je graag verder met persoonlijk advies. Zij zijn elke dinsdag- en donderdagmiddag beschikbaar om jou verder te helpen bij je vraagstukken rondom digitale transformatie.

Plan nu jouw afspraak

Inspiratie om mee te starten

Hier vind je praktische tools en inspiratie die jou helpen bij het ontwikkelen van je digitale strategie.

Onderwerpen die jouw digitale strategie naar een hoger niveau tillen

Door digitaal onderdeel te maken van de strategie van je organisatie ben je weerbaar en wendbaar. In een toekomstbestendige strategie zijn ook maatschappelijke normen een belangrijk onderdeel. Bovendien voldoe je daarmee ook aan verschillende codes, zoals de code diversiteit en inclusie. Denk in jouw strategie daarom ook aan: toegankelijkheid, ecologische duurzaamheid, continue innovatie en digitale veiligheid.

Onze adviseurs helpen je graag verder

De DEN nieuwsbrief. Iedere maand in je inbox.

Tips, inspiratie en kennis over digitale transformatie in de cultuursector
Schrijf je in