Immersive Tech Week 2023

30 november 2023, 11:45-12:45

Tijdens Immersive Tech Week maak je kennis met de nieuwste immersieve technologieën. Je ontmoet experts uit diverse vakgebieden waaronder zaken, onderzoek en kunst. Met als doel innovatie en duurzame technologische vooruitgang te stimuleren. Het festival bevat conferenties met professionals waarbij ook DEN een panelgesprek heeft georganiseerd op de laatste dag. Hilary Knight van AEA Consulting, Arnold Van der Water van Factorr.nl en Monique van Dusseldorp van ITW zullen aan het woord zijn.

Exploring Venues of the Future: Shaping Tomorrow's Experiences

Hoe denk jij dat het theater van de toekomst eruitziet? Zijn musea nog fysiek of vooral digitaal? Tijdens dit panelgesprek van DEN gaat het over de culturele ontmoetingsruimtes van de toekomst. Hoe bedienen ze publiek? Wat is hun functie? Luister mee en vorm een beeld van hoe jij en jouw organisatie zich beweegt in toekomstige bijeenkomsten, conferenties en locaties. Leer hoe technologie, design en de gemeenschap elkaar versterken in de ontmoetingsruimtes van morgen.

Andere activiteiten

  • Bezoek de financieringsmarkt. Een initiatief om opkomend talent te ondersteunen, want zij zijn de toekomst van immersieve technologie.
  • Geniet ook van verschillende XR optredens en ontdek de combinatie van technologie, creativiteit en de impact daarvan. Voor deze optredens heb je wel een apart ticket nodig.
  • Laat jezelf gaan in de Church of VR en de Playground, hier ontmoet je de meest fantasierijke werken op het gebied van VR en AR. Dompel je onder en laat je inspireren voor toekomstige projecten.

"Ontdek de mogelijkheden van immersieve technologie tijdens Immersive Tech Week 2023"

Deel dit evenement

Altijd op de hoogte van de laatste events? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Ontvang iedere maand tips, kennis en inspiratie.