Renske De Groot

Programmamanager DEN

Renske de Groot is expert in cultuureducatie en geeft leiding aan het team gedreven adviseurs. Als programmamanager bij DEN helpt zij bij de ontwikkeling van de programma's van DEN zodat deze aansluiten op de behoeften van de cultuurprofessionals.

Over Renske

Renske is expert in cultuureducatie en geeft leiding aan het team gedreven adviseurs en samen ontwikkelen zij met en voor de sector de programma’s van DEN. Digitale transformatie is immers nooit af.

Renske heeft veel ervaring op het gebied van cultuureducatie opgedaan als onderwijsdirecteur bij de HKU, studieleider van de master kunsteducatie van Fontys, studieleider van de Reinwardt Academie en hoofd educatie van Foam. In 2022 rondde Renske haar doctoraatsonderzoek af naar leren met technologie in kunstmusea in Nederland en Vlaanderen.

De ervaring van Renske in de cultuursector, het hoger onderwijs en in onderzoek zet zij graag in voor een toekomstbestendige en wendbare cultuursector waarbij het publiek van nu en van de toekomst centraal staat.

De DEN nieuwsbrief. Iedere maand in je inbox.

Tips, inspiratie en kennis over digitale transformatie in de cultuursector