Praktische informatie DEN Conferentie 2023

Zo veel mogelijk publiek bereiken. En blijven bereiken. Ontdek de digitale toekomst van de cultuursector op 1 & 2 juni tijdens de DEN Conferentie. De conferentie vindt online plaats via het platform Let’s Get Digital. Op deze pagina vind je de veel gestelde vragen en praktische informatie.

Praktische informatie

Tijdens de conferentie nodigen we je uit om zoveel mogelijk programma's te bekijken en om in gesprek te gaan met andere deelnemers. Kan je een programma niet bijwonen? Geen probleem! Een week na het event zijn de meeste programma-onderdelen terug te kijken.

Inloggegevens

Na aanschaf van een ticket ontvang je een link voor de online omgeving en wachtwoord via het mailadres noreply@letsgetdigital.com (Opent een externe link) en afzender DEN.

Login kwijt

Heb je nog geen login gegevens ontvangen? Een uur voor aanvang krijgt iedereen nogmaals de persoonlijke logingegevens. Heb je het nog niet ontvangen? Neem dan contact op met communicatie@den.nl (Opent een externe link).

De beste browser om te deelnemen

De omgeving is het beste te beleven via de Google Chrome browser.

Programma bekijken

Na aanschaf van een ticket heb je een mail gekregen met een persoonlijke link naar het conferentie platform. Je komt dan direct in de ‘lobby’ terecht. Links onderaan vind je de knop naar het programma. Klik een programma-onderdeel aan en vervolgens op ‘betreden’ om deel te nemen aan de sessie.

Chatten met andere deelnemers

Wil je met andere deelnemers kletsen? Dat kan! Ga in de online omgeving naar het hoofdmenu en klik op ‘Deelnemers’. Klik iemand aan of zoek via de zoekbalk op naam, functie of bedrijfsnaam. Je kunt ook filteren op connectie en status.

Praten aan een netwerktafel

Liever met acht mensen aan een tafel kletsen over een specifiek onderwerp? Ga dan naar het menu, klik op ‘Netwerktafels’, zoek een onderwerp uit wat jou aanspreekt en schuif aan. Het is ook mogelijk om zelf een netwerktafel aan te maken.

Speeddates

Aan het eind van de eerste dag kan je speeddaten! Ga naar de speeeddate-sessie, dan word je automatisch aan een andere deelnemer gekoppeld. Je date duurt twee minuten. Daarna switch je weer naar een volgende date. Het is een videocall.

Jouw persoonlijke timetable

Wil je goed voorbereid de conferentie in? Stel dan alvast je persoonlijke programma samen. Ga in de conferentie omgeving op de homepage naar 'Programma'. Bekijk de onderdelen en bepaal waar jij naartoe wil. Druk vervolgens op de ster bij jouw favoriete programma-onderdeel en jouw persoonlijke timetable wordt gemaakt. Deze kun je terugvinden via de homepage bij de knop ‘Persoonlijk programma’.

Technische hulp

Doet je microfoon of camera het niet? Kan je geen favoriet programma samenstellen? Neem dan rechtstreeks contact op met de technische helpdesk van het platform Let’s get Digital. Ga naar de homepage en klik bovenaan in de menubalk op Help. Daar vind je de meest gestelde vragen en de chat met de helpdesk.

Vragen over programma

Heb je inhoudelijke vragen over het programma? Mail dan naar communicatie@den.nl (Opent een externe link).

Vragen aan de sprekers

Bij de meeste programma-onderdelen hebben we een live Q&A met de sprekers aan het einde van een sessie. Stel jouw vraag aan de sprekers via de Q&A. Zit er een vraag bij die je interessant vindt? Geef die dan een stem. De vraag met de meeste stemmen, stellen we sowieso aan de spreker.

Deel deze pagina

De DEN nieuwsbrief. Iedere maand in je inbox.

Tips, inspiratie en kennis over digitale transformatie in de cultuursector