Terry Brochard

Trainer / adviseur van Art-Up

Terry Brochard is trainer/adviseur bij Art-up. en expert in klantgericht denken. Hij helpt jou innovatieve methodes in te zetten om jouw publiek beter te bereiken. Ontmoet hem in de workshop Innovatief werken.

Over mij

Na een opleiding tot industrieel ontwerper kwam ik, als ingenieur, als vreemde eend in de bijt in de culturele sector terecht. Mijn achtergrond in gebruikersgericht ontwerpen en mijn passie voor de theatersector bleken een goede match. Met een verse blik en een koffer vol met methodes om mee aan de slag te gaan werkte ik samen met de theaters aan een meer klantgerichte aanpak. Bij Art-up reikt dit verder dan theaters en mag ik de culturele sector in de breedte helpen om innovatiever en gebruikersgerichter te werken.

Mijn ervaring als zelfstandig ondernemer en mijn kennis over methodisch en klantgericht ontwikkelen neem ik mee als trainer in de DEN Academie. In het programma Innovatief werken verzorg ik de training Design Thinking. In deze training leer ik je flexibel in te spelen op verandering via de design thinking methode.

De DEN nieuwsbrief vol inspiratie en kennis

Iedere maand in je inbox!