Innovatief werken

De digitale transformatie zorgt voor snelle veranderingen in de sector. Om bij te blijven zijn innovatieve werkprocessen vereist. Leer in deze workshop hoe je een organisatiecultuur ontwikkelt waarin ruimte is voor vernieuwing.

Start: 12 oktober

In deze 3-daagse workshop leer je om een gestructureerd innovatieklimaat te faciliteren. Je krijgt inzicht in welke waardevolle competenties je kan stimuleren in jouw team, om zo tot effectieve werkprocessen te komen.

Het programma

Dag 1
Succesfactoren voor innovatie

In de eerste workshop staan de succesfactoren van innovatie centraal. Je gaat aan de hand van het DEN Focusmodel kijken waar je team op dit moment staat, hoe je een innovatieklimaat kan creëren en welke competenties daarbij komen kijken.

Dag 2
Design Thinking

Terry van Art-up neemt je mee in de wereld van Design Thinking. In 5 fasen leer je oplossingen bedenken voor een vraagstuk op een creatieve manier. Waarna je middels een echte casus de skills toepast om innovatief te werken.

Dag 3
Samenwerking aan innovatie

Samen met de andere deelnemers ga je oplossingen zoeken voor de innovatievraagstukken in je team.

Tip! Deze opleiding komt in aanmerking voor financiering via Werktuig PPO. Lees hier hoe het werkt.

Oud-deelnemers over deze cursus:

“Zeer inspiratievol programma waar je als deelnemer echt uitgedaagd wordt om de gebaande paden los te laten en op een geheel andere manier naar een project of idee te kijken.” - Mascha Luiten, Het Utrechts Archief

Schrijf je in voor deze workshop

De workshop Innovatief werken start twee keer per jaar. Schrijf je hieronder in voor de eerstvolgende workshop of kies voor een latere mogelijkheid via de knop bovenaan deze pagina.

Schrijf je in

Deel deze training

De DEN nieuwsbrief. Iedere maand in je inbox.

Blijf op de hoogte van al onze programma's en activiteiten. Je ontvangt tips, kennis en inspiratie om je verder te brengen in de digitale transformatie.
Schrijf je in