Portretfoto van een man met kort roodbruin haar en een baard. Hij draagt een zwart overhemd.

Ontwikkelaar en oprichter van Art-Up

Jon Heemsbergen

Jon Heemsbergen is expert in innovatie en transformatie en zet zich in voor een toekomstbestendige sector. In de workshop Innovatief werken leert hij je flexibel in te spelen op verandering via de design thinking methode.

Over mij

Ik ben een ontwikkelaar in hart en nieren. Als expert in innovatie en transformatie zet ik me in om de cultuursector toekomstbestendig te maken. Mijn kennis over innovatie en start-up methodes zet ik in voor de cultuursector. Ik zie altijd kansen en mogelijkheden voor culturele organisaties om meer waarde voor hun doelgroepen te creëren en help ze graag om dat zelf te realiseren. Dit doe ik met mijn organisatie Art-up. Daarnaast zet ik me in als toezichthouder en subsidieadviseur.

Mijn jarenlange ervaring in de culturele sector neem ik ook mee als trainer in de DEN Academie. In de workshop Innovatief werken verzorg ik de training Design Thinking. In deze training leer je anders (samen) te werken en in te spelen op verandering. Zo weet je hoe je je flexibel kunt opstellen in projecten.

De DEN nieuwsbrief vol inspiratie en kennis

Iedere maand in je inbox!
Schrijf je in