Abstracte digitale kunst in oranje en roze, lijkt op koraal.

Digitale strategie & innovatie voor directeuren en senior managers

Hoe bereik en betrek je digitale klanten bij de missie van jouw organisatie? In dit leiderschapsprogramma leer je hoe je de digitale mogelijkheden voor jouw organisatie kan benutten. Creëer draagvlak onder je medewerkers en start met innovatief werken.

In vier trainingen word jij de digitaal leider binnen jouw organisatie. Je krijgt inzicht in jouw rol als verbinder, bent op de hoogte van de digitale ontwikkelingen en weet hoe je dit kan omzetten in kansen voor jouw organisatie. 

Tijdens het programma krijg je handvatten aangereikt voor het neerzetten van een wendbare en innovatieve organisatie, je gaat aan de slag met nieuwe digitale businessmodellen en je leert directeuren en senior managers kennen die zich bezighouden met vergelijkbare vraagstukken.

DEN30 03 2023 byinfo kirstenvansanten nl 7

Het programma

Dag 1
Jouw digitale visie en strategie

Met behulp van het DEN Focusmodel leer je te bepalen waar je staat binnen de digitale transformatie. Er wordt gekeken waar jij met je organisatie naar toe wil, hoe je een innovatieklimaat kan creëren en wie jouw digitale klant is.

Dag 2
Kansen in de digitale samenleving benutten

Met de digitale maturiteitstest bepaal je waar jouw organisatie staat binnen het digitale domein. Je ontdekt de impact van digitalisering op de waardepropositie van het businessmodel van jouw organisatie en we laten je het belang van een organisatienetwerk zien.

Dag 3
Leiderschap in digitale transformatie

De derde dag staat in het teken van het vergroten van de wendbaarheid van jouw organisatie. Je leert over impact maken én meten. Hier ontwikkel jij je tot een digitale leider.

Dag 4
De digitale strategie in de praktijk

Tijdens het laatste middagprogramma gaan we aan de slag met een stappenplan om je digitale strategie in de praktijk te brengen. We sluiten het programma af met intervisie.

Tip! Deze opleiding komt in aanmerking voor financiering via Werktuig PPO. Lees hier hoe het werkt.

Oud-deelnemers over deze cursus:

"Een goede strategie opzetten is niet simpel of snel. Je krijgt in het programma denk- en handelingsperspectief met concrete instrumenten waarmee je het gesprek kunt aangaan, óók met mensen in je organisatie die niet zo diep in digitale strategie zitten." - Anne Buteijn, Afdelingshoofd kennisdiensten & collecties bij ZB Bibliotheek van Zeeland

Schrijf je in voor dit programma

Het programma Digitale strategie & innovatie voor directeuren en senior managers start twee keer per jaar. Schrijf je hieronder in voor de eerstvolgende workshop of kies voor een later moment via de knop bovenaan deze pagina.
Schrijf je in

Deel deze training

De DEN nieuwsbrief. Iedere maand in je inbox.

Blijf op de hoogte van al onze programma's en activiteiten. Je ontvangt tips, kennis en inspiratie om je verder te brengen in de digitale transformatie.
Schrijf je in