Direct naar de inhoud Direct naar het menu Direct naar de zoekfunctie Direct naar de footer

Actueel

Hier vind je een selectie van aankomende evenementen, recent nieuws en belangrijke DEN-publicaties. Klik verder voor de volledige agenda of het complete nieuwsoverzicht.

Webinar: Nieuwe Businessmodellen

In tijden van de huidige covid-19-crisis moeten instellingen onverwacht sneller en met meer focus werken aan een digitale transformatie. In dit gratis webinar gaan we in op de waarde en het gebruik van businessmodellen.

Lessen uit de lockdown

DEN is het afgelopen jaar druk bezig geweest voor de cultuursector om kennis te verzamelen en ontwikkelen over de mogelijkheden die digitalisering biedt.

Toekomstverkennen: Vier scenario’s over het cultuurpubliek van de toekomst

Sinds de uitbraak van het covid-19-virus in Nederland vindt de cultuursector zichzelf noodgedwongen opnieuw  uit. Nu is het tijd om te reflecteren op de covid-19-periode en om na te denken over de toekomst van de sector. DEN ontwikkelde met professionals van binnen en buiten de cultuursector vier scenario's over het cultuurpubliek van de toekomst.

Digitale transformatie voor een toekomstbestendige cultuursector: het beleidsplan 2021-2024 van DEN

De kerntaak van DEN is om de cultuursector te ondersteunen om de kansen en mogelijkheden van de digitale transformatie te benutten om haar maatschappelijke relevantie en toekomstbestendigheid te vergroten. In januari heeft DEN het beleidsplan voor de periode 2021-2024 ingediend. Lees hier de hoogtepunten.

This website is automatically translated by Google Translation. Some translations might not be correct.