Direct naar de inhoud Direct naar het menu Direct naar de zoekfunctie Direct naar de footer

Actueel

Hier vind je een selectie van aankomende evenementen, recent nieuws en belangrijke DEN-publicaties. Klik verder voor de volledige agenda of het complete nieuwsoverzicht.

Virtuele livesessie: samenwerken op afstand

Online samenwerking biedt veel kansen. Maar zou je een artistiek proces volledig digitaal kunnen en willen vormgeven? In deze livesessie willen DEN en DutchCulture graag met jullie in gesprek over jullie ervaringen met digitale samenwerking.

DEN krijgt positief BIS-advies van Raad voor Cultuur

De Raad voor Cultuur heeft zich positief uitgesproken over het beleidsplan dat DEN heeft ingediend voor de beleidsperiode 2021-2024. Dat staat in het vandaag uitgebrachte adviesrapport, dat aan Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Van Engelshoven is overhandigd.

NITE HOTEL: Alleen op de bank en toch samen uit. Innovatie in online theater

Het Noord Nederlands Toneel (NNT) en Club Guy & Roni zagen in de sluiting vanwege de coronamaatregelen ook een kans en realiseerden in korte tijd een digitale theaterzaal: het NITE HOTEL.

Webinar: Methoden van toekomstverkennen

Maandag 18 mei organiseerde DEN een webinar over verschillende methoden van toekomstverkennen, met toekomstverkenner Freija van Duijne en procesontwerper/schrijver Susan van 't Klooster. Kijk het webinar hier terug!