Direct naar de inhoud Direct naar het menu Direct naar de zoekfunctie Direct naar de footer

Nieuwe website voor DEN

Thematisch

Om onze gebruikers beter van dienst te zijn steken we op de nieuwe website in op een thematische navigatie. Alle informatie over een bepaald onderwerp, bijvoorbeeld 'gebruikers', is nu terug te vinden onder dat thema. Zo vind je onder het thema gebruikers niet alleen het dossier, maar ook praktijkvoorbeelden, nieuwsberichten, blogs en agendapunten die over dat thema gaan.

Beleid van DEN

We hebben vele verkennende gesprekken gevoerd met instellingen uit de kunstensector, de open call for ideas krijgt vorm  en onze rol in het netwerk digitaal erfgoed krijgt focus. Dat betekent dat we onze strategie hebben doorontwikkeld. Nieuwe inzichten zijn meegenomen in het ontwerp van de nieuwe website.

Vertrouwd

Veel vertrouwde en gewaardeerde onderdelen zijn allemaal nog terug te vinden. Zo vind je onder actueel nog altijd het meest actuele nieuws- en agendaoverzicht uit de digitale cultuur- en erfgoedwereld. In het DEN-blog, te vinden onder inspiratie, vind je persoonlijke visies van DEN-medewerkers gekoppeld aan een actueel thema of evenement.

Laat ons weten wat je vindt!

We hebben de afgelopen maanden samen met ontwerpbureau Vruchtvlees hard gewerkt aan de nieuwe, overzichtelijke website en blijven deze de komende tijd nog doorontwikkelen.  Ook hebben we diverse gebruikerstesten uitgevoerd met partners in ons netwerk.  We zijn ook heel benieuwd wat jij ervan vindt. Mis je iets, heb je tips of complimenten? Stuur ze ons via den@den.nl.

Mis je hier kennis en overzichten die je op de oude website wel terug kon vinden? Kijk dan eens op denarchief.nl.

Thema's
Deel dit artikel