AVG studiemiddag – Persoonsgegevens in online materiaal: een jaar later

In april 2018 organiseerde DEN een studiemiddag over de invoering van de AVG en het publiceren van online materiaal. Nu, ruim een jaar verder, organiseren we een nieuwe studiemiddag op 3 juli samen met de Koninklijke Bibliotheek en het Nationaal Archief. Het programma hangt af van jullie: waar lopen jullie tegenaan bij de invoering van de AVG? Welke oplossingen hebben jullie bedacht? Waar zou je meer over willen weten?

Jouw vraag staat centraal

Meld je aan voor de bijeenkomst en geef aan wat jouw grote vragen zijn bij het implementeren van de AVG en het publiceren van je materiaal. Je kunt daarbij denken aan onderwerpen als het creëren van bewustwording bij je collega’s, koppelen van datasets, verzoeken van gebruikers en meer. Wellicht heb je nog juridische vragen of wil je zelf een casus presenteren? Dan kun je dat ook aangeven. Naar aanleiding van jullie informatie doen we ons best om de vragen te adresseren en geschikte sprekers te zoeken. Begin juni maken we het definitieve programma bekend.

Voor wie

We organiseren deze bijeenkomst voor iedereen in de cultuursector die te maken heeft met het publiceren van online materiaal waar persoonsgegevens in kunnen zitten, bijvoorbeeld gegevensfunctionarissen, collectiebeheerders, online curatoren, communicatiespecialisten etc.  Inschrijven kan via onderstaande link. Tot 28 mei geldt het vroege-vogels tarief van €20,-. Daarna gaat de prijs omhoog naar €25,-.

Informatie over de bijeenkomst:

  • Datum en tijd: 3 juli 2019, 14:00-17:00
  • Locatie: Koninklijke Bibliotheek, Den Haag
  • Kosten deelname: €20,- incl. btw, na 28 mei €25,-

 

 

Thema's
Deel dit artikel