VOGIN Fonds doet call voor innovatieve initiatieven

Het VOGIN Fonds steunt (i.s.m. GO Fonds) kansrijke innovatieve initiatieven op het gebied van kennis- & informatie(technologie) met maatschappelijke meerwaarde. Die initiatieven helpt ze te realiseren met financiële ondersteuning tot 100.000 euro er project. Iedereen kan een aanvraag indienen voor 1 februari 2019. Het thema van deze call is: (cultureel) erfgoed.

Van de VOGIN-website:

'We leven in een informatiemaatschappij. Een kenniseconomie. Een tijdperk waarin informatie en kennis een centrale en essentiële rol speelt.

Het aanbod en gebruik van kennis- & informatie(technologie) zal de komende jaren exponentieel toe blijven nemen in alle facetten van ons leven. De ontwikkelingen gaan razendsnel en bieden mooie kansen, maar maken onze samenleving – en alle spelers daarin – ook op een nieuwe manier kwetsbaar.

VOGIN is daarom op zoek naar innovatievoorstellen die het verschil kunnen maken en de samenleving helpen om de rol van kennis- & informatie(technologie) beter te begrijpen en de toepassing ervan beter in te zetten.

Meer informatie

www.vogin.nl/fonds/

 

 

Thema's
Deel dit artikel