Hier vind je de persberichten van DEN terug. Daarnaast vind je hier logo's en ander beeldmateriaal en contactinformatie voor je persvragen.

Persberichten

Hieronder vind je de door ons verstuurde persberichten:

DEN lanceert open call for ideas voor pionierprojecten

DEN Kennisinstituut cultuur & digitalisering stelt een geldbedrag van 210.000 euro beschikbaar voor ideeën over innovatieve inzet van digitale toepassingen in de kunstensector. Met deze open call for ideas wil DEN samen met de kunstensector een basis leggen voor digitalisering in deze sector. DEN-directeur Maaike Verberk lanceert de open call vandaag op het Nederlands Theater Festival in Amsterdam. Kunstinstellingen en kunstenaars worden opgeroepen om voor 19 oktober 2018 hun ideeën in te dienen.

Logo's en beeldmateriaal

Hier vind je logo's en beeldmateriaal om over te nemen. Tenzij anders vermeld, is het materiaal beschikbaar onder een CC-BY-SA-licentie. 

DEN woordmerk (klik om te vergroten)
Volledig logo (klik om te vergroten)

Contact

Annemieke Arendsen

Communicatiemedewerker

Annemieke is sinds mei 2016 werkzaam voor DEN als communicatiemedewerker. Zij is onder meer verantwoordelijk voor de maandelijkse nieuwsbrief, redactie van de website en de verwerking van nieuws- en agendaberichten. Annemieke heeft een master in de boekwetenschap en handschriftenkunde en een bachelor in de Neerlandistiek. Voordat ze bij DEN terechtkwam, heeft ze gewerkt voor het Meertens Instituut als communicatiemedewerker en onderzoeksassistent.


070 314 07 16
Deel dit artikel