Stagiair communicatie

Semra Kasimova

Semra Kasimova ondersteunt het communicatieteam in allerlei werkzaamheden. Ze schrijft nieuwsbrieven, updatet onze website en doet onderzoek naar de naamsbekendheid en impact van DEN.

Over mij

Cultuur heeft altijd al een bijzondere plaats in mijn leven ingenomen. Mijn passie voor cultuur werd aangewakkerd door mijn internationale opleiding, waar ik de kans kreeg om te leren over verschillende culturen. Door deze opportuniteit is mijn wereldbeeld verbreed en had ik de mogelijkheid om diverse culturen te begrijpen. Of het nu gaat om kunst, tradities of talen, ik vind het fascinerend hoe cultuur onze identiteit vormt en ons met elkaar verbindt. Met DEN kan ik mijn interesse verder uitbreiden en andere componenten van cultuur ontdekken.

Het woord 'transformatie' kan eng klinken, zeker in de context van cultuur. DEN wilt enkel de cultuur meer toegankelijkheid maken voor iedereen zodat elke inwoner de gelegenheid heeft om hun passie te verbreden. Dit artikel legt het concept van digitale transformatie uit en waarom het essentieel is.

De DEN nieuwsbrief. Iedere maand in je inbox.

Tips, inspiratie en kennis over digitale transformatie in de cultuursector