Portretfoto van Pien Poelman, een jonge vrouw met halflang bruin krullend haar. Ze draagt een felgroene trui.

Communicatiemedewerker

Pien Poelman

Pien Poelman ondersteunt het communicatieteam in allerlei werkzaamheden. Van het maken van de nieuwsbrieven tot het uitvoeren van web- en redactiewerk en het ontwikkelen van e-mailflows voor de DEN Academie.

Over mij

Ik ondersteun het communicatieteam van DEN, bijvoorbeeld met het maken van de nieuwsbrief en het analyseren van statistieken. Van jongs af aan ben ik al geïnteresseerd in kunst en cultuur, zo volgde ik theaterles, ging ik naar Oerol en bezocht ik allerlei musea. Met DEN zorgen we ervoor dat jong en oud ook in de toekomst kunnen blijven genieten van cultuuraanbod. Hieronder lees je mijn favoriete praktijkvoorbeelden van digitale transformatie in cultuur. Ik hoop je hiermee te kunnen inspireren!

  1. De BelevenisTafel

    Toegankelijke cultuur voor jong en oud. De BelevenisTafel maakt het mogelijk! Hun interactieve tafel brengt verhalen over kunst en cultuur naar mensen die zelf niet naar het museum kunnen. Klik en laat je inspireren. 

  2. Operahuis De Munt

    Dit Belgische operahuis startte al in 2006 met digitale registraties. Inmiddels bereiken ze een groot nieuw publiek met hun digitale producties. Zo brengen ze opera dichterbij de mensen. Lees het hier!

  3. NITE HOTEL

    Cultuurbeleving is ook een avondje uit, vonden NNT en Club Guy & Roni. Hun digitale experience NITE HOTEL brengt de interactie en sfeer van een fysieke beleving naar een digitale ruimte. Bekijk wat zij hebben ontwikkeld.

De DEN nieuwsbrief. Iedere maand in je inbox!

Alles wat je wilt weten over digitale transformatie. Vol tips, kennis en inspiratie.
Schrijf je in