Portret van Marcus. Een man met kort halfgrijs haar en een donkere bril. Hij draagt een paars overhemd met daaroverheen een donkere trui.

Senior adviseur

Marcus Cohen

Marcus Cohen richt zich op procesoptimalisatie en innovatief werken. Van linked open data en shared services tot informatiemanagement en archiveren voor de toekomst. Daarnaast weet hij alles over het DEN Focusmodel.

Over mij

Linked open data, shared services, informatiemanagement en archiveren voor de toekomst, dat zijn mijn specialiteiten. Voor sommige mensen is het hocus pocus, voor mij is het de weg naar digitale transformatie en een toekomstbestendige sector.

Ik richt me voornamelijk op het kwadrant proces van het DEN Focusmodel. Welke processen kan een instelling optimaliseren om meer bereik of waarde te creëren? En hoe kunnen innovatieve werkmethodes teams helpen om efficiënter samen te werken? Ik schrijf kennisartikelen, houd adviesgesprekken en geef training in de DEN Academie om organisaties die met deze vragen worstelen verder te helpen.

Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de subsidiewijzer van DEN. Daarin zet ik de fondsen waarbij jij terecht kunt met je digitale project op een rij. Heb je een vraag of wil je een idee voorleggen? Dan spreek ik je graag, ik vind het altijd leuk om mee te denken en je te koppelen aan de juiste partij.

Ik ben namens DEN ook betrokken als kennispartner bij Cultuurloket DigitALL en de InnovatieAlliantie.

De DEN nieuwsbrief vol inspiratie en kennis

Iedere maand in je inbox!
Schrijf je in