Senior adviseur

Jitka van Riet

Jitka van Riet is als projectadviseur gefocust op procesinnovatie, informatiemanagement en innovatief werken. Want, digitale transformatie is mensenwerk en vereist nieuwe manieren van (samen)werken.

Over mij

Voor DEN zet ik mijn kennis op het gebied van procesinnovatie, informatiemanagement en innovatief werken in om culturele organisaties verder te brengen in de digitale transformatie. Processen en structuur zijn namelijk onderdeel van een integrale digitale aanpak. 

Als je kijkt naar het DEN Focusmodel richt ik me dus voornamelijk op het kwadrant proces. Hoe kun je je interne organisatie digitaal optimaliseren om nieuwe waarde te creëren? Samenwerken is daarin een essentieel onderdeel, zowel binnen je team en organisatie, maar ook met partijen daarbuiten. In de sector of bijvoorbeeld in gaming of tech. Ik help cultuurprofessionals graag op weg in deze digitale uitdaging met kennis, tips en inspiratie. 

Daarnaast neem ik namens DEN deel aan de Innovatie Alliantie. In dit samenwerkingsverband met verschillende fondsen wisselen we kennis uit over innovatieve digitale projecten. Ook ben ik betrokken als kennispartner bij Cultuurloket DigitALL. Door de kennis uit deze samenwerkingsverbanden te delen en te borgen versterken we de sector voor de toekomst. 

De DEN nieuwsbrief. Iedere maand in je inbox.

Alles wat je wil weten over digitale transformatie. Vol tips, kennis en inspiratie.
Schrijf je in!