Persoon kijkt in een donkere ruimte naar een lichtinstallatie van vierkanten die elkaar doorkruisen.

Digitale cultuureducatie

De makers van cultureel educatief materiaal zijn vaak de eerste lijn naar het publiek van de toekomst. Hoe benut je deze kans en maak je dit onderdeel van je digitale transformatie strategie? Je leest het hier! 

Pastelkleurig klaslokaal met 3 tafels en 3 roze stoelen.

Stappenplan: maak digitaal educatief aanbod

Het is een flinke uitdaging om via digitale cultuureducatie een bredere transformatie in gang te zetten. Wil je meer leren over strategie en hoe je deze verandering op gang brengt? Bekijk dan de artikelen hieronder. Wil je meer weten over hoe je cultuureducatiemateriaal maakt dat direct aansluit bij je doelgroep? In dit stappenplan duik je de praktijk in en geven we je handige tips om vandaag al mee aan de slag te gaan.
Naar het stappenplan

Van educator naar digitaal leider

Als educator ben je dé schakel in de digitale transformatie van de gehele organisatie. Enthousiasmeer je collega's en neem ze mee in jouw kennis over het publiek van de toekomst. Lees verder en word de digitaal leider van jouw organisatie.

Zo maak je digitaal educatiemateriaal

Educatief aanbod wil je natuurlijk laten aansluiten op de behoeftes in de klas. Maar hoe doe je dat op digitaal? Als jouw aanbod past bij de digitale leefwereld van de leerlingen, dan maak je van de jongeren van vandaag de bezoekers van morgen.

Onze expert helpt je verder

Portretfoto van Sophie, een lachende vrouw met kort roodblond haar en een bril. Ze draagt een groene blouse.
Adviseur en trainerSophie Heijkoop

De DEN nieuwsbrief. Iedere maand in je inbox.

Tips, inspiratie en kennis over digitale transformatie in de cultuursector
Schrijf je in