A person is looking into a darkened space with a light art made of squares that intersect.

Digitale cultuureducatie

De makers van cultureel educatief materiaal zijn vaak de eerste lijn naar het publiek van de toekomst. Hoe benut je deze kans en maak je dit onderdeel van je digitale transformatie strategie? Je leest het hier! 

Handleiding cultuureducatie

Met digitale cultuureducatie voor het onderwijs betrek je jongeren nog meer bij cultuur. Met aanbod dat aansluit bij het curriculum en de online belevingswereld van nieuwe generaties, heb je goud in handen. Jongeren vandaag zijn het cultuurpubliek van morgen. Leer in vier stappen hoe je goed digitaal onderwijsmateriaal ontwikkelt.
Bekijk de handleiding

Van educator naar digitaal leider

Als educator ben je dé schakel in de digitale transformatie van de gehele organisatie. Enthousiasmeer je collega's en neem ze mee in jouw kennis over het publiek van de toekomst. Lees verder en word de digitaal leider van jouw organisatie.

Zo maak je digitaal educatiemateriaal

Educatief aanbod wil je natuurlijk laten aansluiten op de behoeftes in de klas. Maar hoe doe je dat op digitaal? Als jouw aanbod past bij de digitale leefwereld van de leerlingen, dan maak je van de jongeren van vandaag de bezoekers van morgen.

Onze expert helpt je verder

Portretfoto van Sophie, een lachende vrouw met kort roodblond haar en een bril. Ze draagt een groene blouse.
Adviseur en trainerSophie Heijkoop

De DEN nieuwsbrief. Iedere maand in je inbox.

Tips, inspiratie en kennis over digitale transformatie in de cultuursector
Schrijf je in