Direct naar de inhoud Direct naar het menu Direct naar de zoekfunctie Direct naar de footer

Terugblik 5 maart

De tweede dag van het DEN-event stond in het teken van erfgoed.

Deze dag presenteerden we innovatieve en verbindende projecten, we bespraken de maatschappelijke rol van erfgoedinstellingen voor nu en in de toekomst.

Keynote Harry Verwayen

'Erfgoedinstellingen kunnen de motor zijn achter een positieve transformatie binnen Europa.' In zijn keynote praat Harry Verwayen, directeur van Europeana, over de onderscheidende rol die culturele instellingen kunnen spelen.

Keynote Kati Price

Het Victoria & Albert Museum is één van 's werelds leidende musea met een permanente collectie over kunst, design, mode, architectuur en podiumkunsten met meer dan 2,3 miljoen objecten.

Middagprogramma deel 1

In het eerste deel van het middagprogramma presenteert Claartje Rasterhoff de Amsterdam Time Machine en vertelt Deborah Papiernik van Ubisoft over de rol van de gaming industry op cultuureducatie.

Middagprogramma deel 2

Tijdens de volgende drie presentaties focussen we op digitale vaardigheden, inclusiviteit en de maatschappelijke rol van erfgoedinstellingen. We sloten de dag af met drie Rijksfondsen op het podium.

Deelsessies 5 maart

In de deelsessies op de tweede dag van het DEN-event staan ook de keuzes en de lessons learned centraal, maar er is ook te zien hoe ontzettend veel er al gebeurt in de erfgoedsector.

This website is automatically translated by Google Translation. Some translations might not be correct.