Direct naar de inhoud Direct naar het menu Direct naar de zoekfunctie Direct naar de footer

DEN-event 2019

Maandag 4 en dinsdag 5 maart vond in De Doelen in Rotterdam het DEN-event plaats, de conferentie over cultuur en digitalisering. Op de eerste dag stond digitalisering in de kunstensector centraal: wat hebben digitale technieken te bieden zowel voor instellingen als voor kunstenaars zelf? En hoe benut je het bij het behoud van je artistieke erfenis? Op de tweede dag verbond DEN de inzet van digitalisering met erfgoed en maatschappelijke thema’s.

Terugblik DEN-event 2019

Was je erbij op 4 en 5 maart? We hebben genoten van alle reacties en interacties, en van de inspirerende verhalen op het podium en in de deelsessies.

Over het DEN-event

Kom kennis opdoen, ga in dialoog over cultuur, digitalisering en je publiek. Waarom je dit evenement niet mag missen.

Programma 4 maart

De eerste dag is met name gericht op de kunstensector. We zullen aan de hand van een aantal presentaties, cases en werksessies ingaan op digitalisering voor kunstenaars en kunstinstellingen. Kies voor één van de deelsessies over Open data, Online platforms, Podcasts of VR & AR.

Programma 5 maart

De tweede dag is vooral gericht op erfgoedinstellingen. We bieden verdieping op de mogelijkheden die een digitale collectie biedt voor belangrijke thema’s als educatie en inclusiviteit. Kom deze dag langs bij deelsessies over Online collecties, Nieuwe technologie, Educatie of Voortdurend erfgoed.

Achtergrond sprekers

Alle sprekers tijdens het DEN-event op een rijtje

Mediapartner:

This website is automatically translated by Google Translation. Some translations might not be correct.