Volg hier DEN en het werkveld

Onze adviseurs zijn geregeld aanwezig bij evenementen, zijn sprekers op bijeenkomsten of nemen deel aan een panel. Hiervan doen ze op hun eigen manier verslag of wisselen hun gedachten uit over een onderwerp.

Marco Streefkerk duikt in Digitale Duurzaamheid

De komende tijd doet Marco Streefkerk onderzoek naar digitale duurzaamheid; hoe staat het ervoor? Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied? En aan welke informatie hebben jullie behoefte?

DEN start serie rondetafelgesprekken

Eind 2018 startte DEN met een rondetafelsessie over digitalisering en archivering binnen de podiumkunsten. Fransien van der Putt geeft een impressie van de eerste rondetafelsessie, die in december 2018 plaatsvond.

Hallo wereld

Wordt het zelf schrijven van blogs in de toekomst misschien wel overbodig? DEN'er Wietske leerde bij de Nationale AI-cursus meer over AI, hoe het wordt toegepast en wat de verwachtingen zijn voor de toekomst.

Boekman Extra in samenwerking met DEN: Arttube

In samenwerking met DEN publiceert Boekman een Boekman Extra publicatie over Arttube: het kunst- en cultuurplatform dat in 2019 ophield te bestaan en veel heeft betekend voor innovatie in de kunst- en museumwereld.

Heb je iets te vertellen? Schrijf een gastblog 

Raak je geïnspireerd door de verhalen die hier worden verteld? We bieden ruimte aan gastbloggers! Als je een bijdrage wilt leveren, neem dan contact met ons op

Artikelen

Bijdragen aan het DEN-blog