Volg hier het DEN-blog

Onze adviseurs zijn geregeld aanwezig bij evenementen en symposiums, zijn sprekers op bijeenkomsten of nemen deel aan een panel. Met het blog doen ze hiervan hun eigen manier verslag of wisselen hun gedachten uit over een onderwerp.

Ken jij je gebruiker? - Deel 1

Op 27 juni organiseerde DEN de workshop ‘Ken je gebruiker!’, waarin werd ingegaan op gebruikersonderzoek. Lees hier het eerste deel van het verslag door Marjet van Rietschoten.

Koffie met Impact

DEN organiseerde een Open Koffie over het succesvol gebruik van nieuwe manieren om je publiek te bereiken. Wat voor manieren? En wat heeft dat met Impact te maken? Lees het in Stephanies blog.

Grenzeloos archiveren: Marco Streefkerk op de archiefdagen

DEN is elk jaar een actieve deelnemer aan de archiefdagen, voorheen KVAN-dagen, maar vreemd genoeg was Marco Streefkerk daar nog nooit geweest. Dus toog hij medio juni naar Venlo.

Stop met selecteren, bewaar alles

Op 21 juni was Wietske bij het AVA_Net symposium. Deze keer geen verslag, maar een stuk met een meer filosofische insteek. Want als alles al big data is en we alles moeten archiveren voor de eeuwigheid, wat heeft dat dan voor consequenties?

Heb je iets te vertellen? Schrijf een gastblog 

Raak je geïnspireerd door de verhalen die hier worden verteld? We bieden ruimte aan gastbloggers! Als je een bijdrage wilt leveren, neem dan contact met ons op

Bijdragen aan het DEN-blog