Volg hier DEN en het werkveld

Onze adviseurs zijn geregeld aanwezig bij evenementen, zijn sprekers op bijeenkomsten of nemen deel aan een panel. Hiervan doen ze op hun eigen manier verslag of wisselen hun gedachten uit over een onderwerp.

11 tips om aan de slag te gaan met podcasts in de cultuursector

Katinka Baehr (o.a. NPO Radio 1) en Daphne Smets (Noord Nederlands Toneel) maken podcasts. In de workshop ‘Aan de slag met podcasts’ deelden zij tips en voorbeelden. De beste tips hebben we voor je gebundeld.

Geef je werk een lang leven

Wietske schreef voor het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie een artikel met tips over hoe je je werk duurzaam bewaart en toegankelijk houdt op de langere termijn.

DEN start serie rondetafelgesprekken

Eind 2018 startte DEN met een rondetafelsessie over digitalisering en archivering binnen de podiumkunsten. Fransien van der Putt geeft een impressie van de eerste rondetafelsessie, die in december 2018 plaatsvond.

DEN duikt in Digitale Duurzaamheid

De komende tijd doet DEN onderzoek naar digitale duurzaamheid; hoe staat het ervoor? Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied? En aan welke informatie hebben jullie behoefte?

Heb je iets te vertellen? Schrijf een gastblog 

Raak je geïnspireerd door de verhalen die hier worden verteld? We bieden ruimte aan gastbloggers! Als je een bijdrage wilt leveren, neem dan contact met ons op

Artikelen

 

Bijeenkomsten sectorondersteunende instellingen

Bijdragen aan het DEN-blog