Direct naar de inhoud Direct naar het menu Direct naar de zoekfunctie Direct naar de footer

Medewerkers

Het team van DEN houdt zich bezig met verschillende thema's rondom digitale transformatie in de cultuursector. Lees hier meer over onze expertises. Heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. 

Maaike Verberk

Maaike Verberk

Algemeen directeur

Maaike is verantwoordelijk voor het algemeen beleid van DEN, de ontwikkeling van digitaal leiderschapsprogramma’s en nieuwe businessmodellen. Ze bouwt actief aan het netwerk voor de cultuursector in een digitale samenleving.

Marcus Cohen

Marcus Cohen

Senior Adviseur

Marcus is betrokken bij een open dataplatform voor de (podium)kunsten en beheert kennisdossiers rond Linked Open Data en Archivering by Design. Hij is expert op het gebied van digitale archieven en het toegankelijk maken daarvan. Daarnaast is hij namens DEN betrokken bij Cultuurloket DigitALL.

Sophie Heijkoop

Sophie Heijkoop

Adviseur

Sophie specialiseert zich in digitale cultuureducatie en storytelling en online publieksbeleving. Ook houdt zij zich bezig met diversiteit, inclusie en toegankelijkheid. Ze is coach voor de Innovatielabs en geeft trainingen over digitale cultuureducatie via de DEN Academie.

Gijs Meijer

Gijs Meijer

Senior Adviseur

Gijs richt zich op strategische samenwerkingen en is projectleider voor de Taskforce Publieksdata voor de culturele sector. Daarnaast zet hij zich in voor een DEN kenniscommunity en het uitbouwen van de DEN Academie.

Natalie Fransen

Natalie Fransen

Adviseur projectsupport

Natalie is van vele markten thuis, vooral op het gebied van evenementorganisatie en relatiebeheer. Bij DEN richt ze zich op het uitbouwen van onze DEN Academie. Ze regelt alles rondom het organiseren van de trainingen, de inschrijvingen en het contact met de alumni.

Arianne Neijenhuis

Arianne Neijenhuis

Hoofd bedrijfsvoering

Arianne zorgt voor een optimale administratieve organisatie en interne controle, stelt de financiële verantwoordingen op en is verantwoordelijk voor het personeelsbeleid bij DEN.

Else Laura Rademaker

Else Laura Rademaker

Kennisbeheerder

Else Laura ondersteunt collega’s bij vragen naar informatie over cultuur & digitale transformatie. Ze deelt relevante bronnen binnen het team of via de website. Verder houdt ze zich bezig met ecologische duurzaamheid in digitale cultuur.

Erma Soechit-Resokario

Erma Soechit-Resokario

Secretariaat

Erma ondersteunt het DEN-team met secretariële en administratieve werkzaamheden.

Liselot Koenraadt

Liselot Koenraadt

Communicatie

Binnen het communicatieteam is Liselot verantwoordelijk voor de communicatie- en contentstrategie van DEN. In redactie, webbeheer en contentcreatie stelt ze altijd de vraag: Hoe helpt dit culturele instellingen en hun publiek?

Marjolein de Boo

Marjolein de Boo

Freelance Projectleider

Marjolein richt zich op de digitale strategie van culturele instellingen en de behoefte aan digitale vaardigheden. Ook ondersteunt ze de communicatieafdeling met strategisch advies.

Wilhelmien Hoekstra

Wilhelmien Hoekstra

Freelance Marketeer

Wilhelmien ontwikkelt nieuwe contentformats en een communicatieplan om zoveel mogelijk instellingen bewust en bekwaam te maken in de digitale transformatie.

Priscilla Vaas

Priscilla Vaas

Freelance Projectleider

Priscilla leidt de vernieuwing van de DEN-website en de optimalisering van onze tools. Haar doel: onze website toegankelijker maken, zodat jij vindt wat je zoekt.

Frauke van de Wiel

Frauke van de Wiel

HR consultant

Frauke ondersteunt DEN op het gebied van HR. "Hoe het gedaan wordt kunnen we samen bepalen, dat het gedaan wordt is voor mij zeker", aldus Frauke. Ze brengt de interne structuur in kaart en helpt het team met persoonlijke ontwikkelplannen.

Chantal Keijsper

Chantal Keijsper

Partner DEN Academie

Chantal is vanuit het trainingsbureau Injoin partner in de DEN Academie. Samen met Maaike ontwikkelde en verzorgt ze het Management Programma Digitale Strategie & Innovatie en ontwikkelt ze trainingen en workshops, waaronder de workshop Innovatief werken.

Andrea Langendoen

Andrea Langendoen

Freelance Projectleider

Andrea ondersteunt als freelancer een aantal projecten bij DEN, onder andere rondom de taskforce Publieksdata en de vernieuwing van de DEN Academie. Door praktisch en procesgericht te werken, brengt ze deze projecten naar het volgende niveau.

Marita Smit

Marita Smit

Freelance Communicatieprofessional

Marita communiceert en organiseert. Van het schrijven van artikelen tot het maken van verslagen. En van het organiseren van een sessie met de staatssecretaris tot een digitale open coffee rondom publieksdata.

Algemene vragen


Voor algemene vragen kun je terecht bij den@den.nl.

Neem je liever telefonisch contact op?
We zijn bereikbaar via 06-82 96 58 85 / 06-82 98 17 24.

 

Foto's Maaike, Marcus, Arianne, Else Laura en Erma: Sebastiaan ter Burg CC BY-NC 4.0

Foto Gijs: Gerrit Schreurs

Deel dit artikel

This website is automatically translated by Google Translation. Some translations might not be correct.