Direct naar de inhoud Direct naar het menu Direct naar de zoekfunctie Direct naar de footer

Over ons

DEN is het kennisinstituut voor digitale transformatie in de cultuursector. Hier vind je informatie over het beleid, de geschiedenis en de medewerkers van DEN. Ook vind je meer informatie over de adviesraad en de Raad van Toezicht.

Medewerkers

Onze medewerkers houden zich bezig met verschillende thema's rondom digitale transformatie in de cultuursector. Lees meer over hun ervaringen en expertises.

Werken bij DEN

Wil jij je inzetten voor een steeds digitalere cultuursector en wil je ons team versterken? Op deze pagina vind je onze actuele vacatures.

Beleid van DEN

Digitale transformatie levert vragen en kansen op voor culturele organisaties. DEN helpt jou de mogelijkheden te benutten met actuele kennis.

Geschiedenis van DEN

DEN is in 1996 opgericht om een digitaal erfgoed te creëren. Inmiddels is DEN uitgegroeid tot hét kennisinstituut voor cultuur en digitale transformatie.

Jaarverslagen

DEN volgt de Governance Code Cultuur en publiceert de laatste inhoudelijke en financiële jaarverslagen op de website. Lees hier alle jaarverslagen vanaf 2012.

ANBI

Stichting Digitaal Erfgoed Nederland (DEN kennisinstituut cultuur & digitale transformatie) staat bij de Belastingdienst geregistreerd als ANBI.

Adviesraad

DEN krijgt advies van een representatieve vertegenwoordiging uit het werkveld die ons kritisch volgt en inspireert tot een dienstverlening die aansluit bij de doelgroep.

Raad van Toezicht

De Raad van Toezicht is verantwoordelijk voor het toezicht op de kwaliteit van de besturing, samenwerking en activiteiten van DEN en geeft advies aan de directie.

Algemene voorwaarden

In de algemene voorwaarden lees je onder welke voorwaarden wij diensten verlenen. Vragen? Neem contact met ons op.

Gebruikersvoorwaarden

Wanneer je de websites van DEN gebruikt, ga je akkoord met de gebruikersvoorwaarden. Hier vind je meer informatie over de voorwaarden.

Privacy bij DEN

DEN hecht waarde aan jouw privacy. We gaan daarom zorgvuldig om met je gegevens. Hier lees je welke gegevens we verwerken en met welk doel.

Cookies op de DEN-website

De DEN-website maakt gebruik van cookies. Wil je weten wat dat inhoudt? Klik dan verder naar de pagina om meer te lezen.

Pers

Op deze pagina vind je de informatie voor pers. Zoals onze logo's en de contactinformatie voor persvragen. We helpen je graag verder.

Toegankelijkheid

DEN streeft ernaar om te voldoen aan de toegankelijkheidseisen van digitoegankelijk.nl op niveau AA en de Europese norm EN 301 549.

Deel dit artikel

This website is automatically translated by Google Translation. Some translations might not be correct.