Direct naar de inhoud Direct naar het menu Direct naar de zoekfunctie Direct naar de footer

Over ons

DEN is het kennisinstituut voor digitalisering in de cultuursector. Hier vind je informatie over het beleid, de geschiedenis en de medewerkers van DEN. Ook vind je meer informatie over de adviesraad en de Raad van Toezicht.

Beleid van DEN

De opkomst van de digitale transformatie in de maatschappij roept voor culturele organisaties nieuwe vragen op en biedt nieuwe kansen. DEN stelt culturele instellingen in staat om die kansen en mogelijkheden te benutten.

Medewerkers

Het team van DEN houdt zich bezig met verschillende thema's rondom digitalisering in de cultuursector. Lees hier meer over de ervaringen en expertises van de medewerkers.

Algemene voorwaarden

In de algemene voorwaarden leggen wij uit onder welke voorwaarden wij diensten verlenen. Neem vooral contact met ons op als je hier vragen over hebt.

Gebruikersvoorwaarden

Wanneer je onze website gebruikt, ga je akkoord met de voorwaarden zoals in de gebruikersvoorwaarden beschreven. Hier vind je meer informatie over de voorwaarden.

Privacy bij DEN

Bij DEN hechten wij waarde aan jouw privacy. Daarom gaan we zorgvuldig om met je gegevens. In onze verklaring lees je welke gegevens we verwerken en met welk doel.

Werken bij DEN

Wanneer DEN een vacature heeft, vind je deze hier.

Raad van Toezicht

De Raad van Toezicht is verantwoordelijk voor het toezicht op de kwaliteit van de besturing, de samenwerking en de activiteiten van DEN. Daarnaast staat de Raad van Toezicht de directie van DEN met advies terzijde.

Adviesraad

De adviesraad is een representatieve vertegenwoordiging uit het werkveld van DEN die ons kritisch volgt en inspireert tot een dienstverlening die zo goed mogelijk aansluit bij de doelgroep.

Geschiedenis van DEN

DEN heeft zich sinds 1996 ontwikkeld tot wat het nu is: het kennisinstituut voor cultuur en digitalisering.

Jaarverslagen

DEN volgt de Governance Code Cultuur en publiceert de laatste inhoudelijke en financiële jaarverslagen op de website. Lees hier de meest recente jaarverslagen vanaf 2012.

Deel dit artikel