Direct naar de inhoud Direct naar het menu Direct naar de zoekfunctie Direct naar de footer

Ontmoet de experts

Elke dag opent een expert het programma met een pakkende keynote presentatie.

Keynote sprekers

Kristel Baele

Kristel Baele

Voorzitter Raad voor Cultuur

Kristel Baele is voorzitter van de Raad voor Cultuur. Zij studeerde onder meer politieke en sociale wetenschappen aan de Universiteit Gent en sociologie aan de Universiteit Antwerpen. Na haar verhuizing naar Nederland bekleedde zij jarenlang diverse bestuursfuncties in het hoger onderwijs, laatstelijk als voorzitter van het College van Bestuur van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Tevens was zij lid van de Raad van Advies van de Nederlandse Organisatie voor internationalisering in het onderwijs (Nuffic) en van de Adviesraad VSB-fondsen. Ook was zij tussen 2010 en 2018 lid van de Onderwijsraad. Naast haar functie bij de Raad voor Cultuur is zij momenteel onder andere toezichthouder bij de Haagse Hogeschool. Zij is tevens lid van de selectiecommissie Deltapremie.

Lauren Vargas

Lauren Vargas

Your Digital Tattoo | Independent Researcher and Consultant

By day, Dr. Lauren 'L' Vargas is a digital dragon wrangler with 20 years experience assisting organizations with their community and communication strategies. Vargas is an independent researcher and consultant of Your Digital Tattoo, as well as, a 'One by One' Research Associate with the University of Leicester - delivering a "practical approach to building digital literacies within specific museum contexts" for UK and US museums.

Marjolijn Meynen

Marjolijn Meynen

CMO bij de Bijenkorf

Marjolijn Meynen is Chief Marketing Officer bij de Bijenkorf. Ze gelooft in de kracht van branding en marketing als een relevant en doelgericht middel om de waarde van een organisatie te vergroten. Eerder was ze Hoofd Marketing en Communicatie bij Rijksmuseum en werkte ze onder andere aan de visuele identiteit en branding strategie. Vanuit haar passie voor creativiteit brengt ze innovatie, ondernemerschap en maatschappelijke verantwoordelijkheid op inspirerende wijze samen.


Benieuwd naar de rest van het programma?

Deel dit artikel

This website is automatically translated by Google Translation. Some translations might not be correct.