Direct naar de inhoud Direct naar het menu Direct naar de zoekfunctie Direct naar de footer

DEN's Digitale Transformatie Conferentie

DEN’s Digitale Transformatie Conferentie: Naar een hybride culturele praktijk. Een week door DEN van 31 mei t/m 4 juni. Met de lessen van de crisis in het achterhoofd kijken we vooruit naar een nieuwe toekomst voor cultuur. Een toekomst waarin digitaal en analoog, online en offline elkaar versterken en aanvullen.

In het programma verspreid over een week komen inzichten en handvatten, analyse en discussies op het gebied van digitale transformatie voor de culturele sector aan bod. Zodat je voor jezelf als cultuurprofessional en samen met collega’s voor je organisatie de waarde van de digitale transformatie ziet en ook direct handvatten krijgt om hierin stappen te zetten.

Programma

De week van DEN is opgebouwd rondom vijf tracks die alle aspecten van digitale transformatie in de cultuursector omvatten

Tickets

Er zijn 3 soorten tickets beschikbaar. Tickets zijn te koop via Eventbrite

Sprekers

Bekijk wie de sprekers zijn tijdens de conferentie.

Praktische informatie

Hier vind je alle praktische informatie over DEN's Digitale Transformatie Conferentie

Jouw verhaal tijdens de week door DEN?


Naast verschillende keynotes en workshops organiseert DEN tijdens de week elke dag een panelgesprek rondom een van de thema’s Create, Experience, Value, Organize en Strategize. Heeft jouw organisatie een project dat je wil delen met collega’s uit het vak? Meld je aan voor een presentatie! Gedurende de week kunnen 15 organisaties hun ideeën, plannen en projecten toelichten en bespreken in een van de panels. Deelnemers worden daarbij expliciet uitgenodigd ook op elkaar te reflecteren en er is veel ruimte voor vragen vanuit het publiek.  Aanmelden kan via den@den.nl

Enquête

Hoe digitaal is jouw organisatie? Is 'digitaal' een deel van het hart van de organisatie, of blijft het bij projecten? Wie is er eigenlijk verantwoordelijk voor 'digitaal'? Met een enquête brengt DEN de digitale stand van zaken van de cultuursector in Nederland in kaart. De uitkomsten worden gepresenteerd tijdens de conferentie. Help mee met het onderzoek en vul de enquête in. Dit duurt 5 minuten en helpt de hele sector verder. Alvast bedankt!

Start de enquête

Deel dit artikel

This website is automatically translated by Google Translation. Some translations might not be correct.