Direct naar de inhoud Direct naar het menu Direct naar de zoekfunctie Direct naar de footer

Maak kennis met de deelnemers van Digitaal DNA 2

Maak kennis met de vier deelnemers van Digitaal DNA 2. In vier videoportretten stellen zij zich aan je voor en vertellen ze hoe zij aan de slag gaan met nieuwe digitale verdienmodellen.

Noorderkerkconcerten

Hoe kun je als relatief kleine organisatie een maximale impact genereren in de online wereld? Dit om onder meer je inkomsten en bereik te vergroten. Ilonka van den Bercken, directeur van Stichting Noorderkerkconcerten, vertelt over het digitale vraagstuk van haar organisatie.

Nederlands Jazzarchief

Je collectie digitaliseren, hoe doe je dat als kleine organisatie? En daar uiteindelijk ook iets aan verdienen? Frank Jochemsen en Jan Brouwer van het Nederlands Jazz Archief doen mee aan het project Digitaal DNA 2. In deze video vertellen zij waarom zij meedoen en wat zij hopen te bereiken.

Concordia Enschede

Hoe neem je als theaterpodium drempels weg bij artiesten om hybride voorstellingen te kunnen aanbieden? Ellen Peters, theaterprogrammeur bij Concordia en het Vestzaktheater in Enschede, vertelt meer over het digitale vraagstuk waarmee zij aan de slag gaat.

Opera Zuid

Hoe bouw je een verdienmodel rondom de livestream van een operavoorstelling? Tijdens het project DigitaalDNA2 zoekt Anouk van den Driest, directie assistent Opera Zuid naar het antwoord.

 

Deel dit artikel

This website is automatically translated by Google Translation. Some translations might not be correct.