Missing alt

1 & 2 juni 2023 | Online

DEN Conferentie

Stel, het is 2043. Wie komt er kijken naar jouw tentoonstelling, concert of theaterstuk? Tijd om ons te verdiepen in het publiek van de toekomst! Een ding is zeker, digitale technieken spelen een belangrijke rol. Kom naar de online DEN Conferentie met nationale en internationale sprekers van binnen en buiten de sector. Na afloop weet jij waar jouw digitale kansen liggen!

Ben jij klaar voor het publiek van de toekomst?

Het tweedaagse programma vindt plaats in een online, interactieve omgeving. Loop digitaal de zalen binnen, ga netwerken met andere deelnemers of schuif aan bij een van de live panelgesprekken of Q&A's.

Het programma is bekend!

Met bevestigde sprekers als game developer van The Last of Us Matt Radford, ABN AMRO's duurzame IT expert Julia Krauwer, businessmodel deskundige Nick Sherrard, Cinekid directeur Heleen Rouw en AI-specialist Laurens Vreekamp weet je zeker dat je waardevolle inzichten en kennis opdoet. Anic van Damme, o.a. bekend van NOS op 3, zal het event leiden.

Teaser DEN Conferentie 2023: ontdek de digitale toekomst van cultuur

Dag 1

Duik in de gamewereld. Dit is dé sector voor inspiratie als het gaat om online beleving en digitale ontwikkelingen. Hoe houdt de gamewereld hun steeds digitaler wordende publiek vast en wat kunnen wij hiervan leren?

Bekijk het programma van 1 juni

Dag 2

We werpen een blik op AI. Het is de laatste tijd veel in het nieuws, maar wat betekent het voor ons? Hoe kun jij er gebruik van maken? Daarnaast gaan we in op impact. Wat is het en hoe meet je dat eigenlijk in onze sector?

Bekijk het programma van 2 juni

Bevestigde namen o.a.: Matt Radford (game developer 'The Last of Us'), Heleen Rouw (directeur Cinekid) en Laurens Vreekamp (AI-specialist).

Waarom deze conferentie?

Digitale transformatie. We leven er middenin: we ontmoeten elkaar online en bewaren herinneringen in de cloud. Via onze telefoon is alles binnen handbereik en de metaverse, AI en virtual reality zijn al onderdeel van de samenleving. Veel sectoren omarmen deze transformatie en ontwikkelen door van fysiek naar digitaal of zoeken een hybride vorm. Nu is het aan de cultuursector om in te stappen en die digitale wereld te veroveren! Maak je organisatie toekomstbestendig door mee te bewegen met het publiek van de toekomst en hun veranderende wereld. Hoe? Dat laten we je zien tijdens de DEN Conferentie!

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom de DEN Conferentie? Op LinkedIn en in onze nieuwsbrief delen we de laatste updates over het evenement.
Schrijf je in

Deel dit evenement

Blokkenschema

Bekijk het blokkenschema en bepaal waar jij naartoe gaat. Blok jij je agenda? 

Blijf op de hoogte via de DEN nieuwsbrief

Alles wat je wilt weten over digitale transformatie en updates over onze events en activiteiten. Iedere maand in je inbox.
Schrijf je in