Missing alt

31 mei 2023

DEN Conferentie

Belangrijke ontwikkelingen, visionaire voorbeelden en praktische handvatten om jouw digitale transformatie in gang te zetten; alles komt samen tijdens de DEN conferentie. Kom ook en ontdek de mogelijkheden die digitale transformatie biedt.

Ben jij klaar voor het publiek van de toekomst?

Digitale transformatie. We leven er middenin: we ontmoeten elkaar online en bewaren herinneringen in de cloud. Alles is binnen handbereik via onze telefoon. De metaverse, AI en virtual reality zijn al onderdeel van de samenleving. Veel sectoren omarmen deze transformatie en ontwikkelen door van fysiek naar digitaal of zoeken een hybride vorm. Nu is het tijd voor de cultuursector om in te stappen! Maak je organisatie toekomstbestendig door mee te bewegen met het publiek van de toekomst en hun veranderende wereld. Hoe? Dat laten wij je graag zien.

Laat je inspireren tijdens de DEN Conferentie op 1 & 2 juni 2023. De laatste editie was een groot succes met meer dan 300 deelnemers. Ben jij er dit jaar bij? 

Early Bird korting

Meld je vóór 31 maart aan en je krijgt een early bird-ticket voor €70,- excl. btw.

DEN Award

Ken jij de DEN Award al? Dit is dé prijs voor het meest moedige digitale experiment om nieuw publiek te bereiken. Tijdens de conferentie reiken wij de DEN award voor het eerst uit.

Wie is volgens jou de winnaar?

Weet jij een vernieuwend project, prachtige streaming, tentoonstelling of campagne die met digitale middelen nieuw publiek bereikt? Geef het op! Stuur jouw inzending(en) voor 1 mei in via dit formulier.

In mei maakt DEN aan de hand van jullie inzendingen een shortlist met nominaties, deze komen op deze pagina te staan en krijgen een ticket voor de conferentie.

De winnaar krijgt:

  • De DEN Award
  • Gratis deelname aan een programma van de DEN Academie naar keuze

Daarnaast willen wij de winnaar interviewen voor inspirerende content.

Meer informatie over dit online evenement volgt nog. Houd onze website en LinkedIn in de gaten voor het laatste nieuws.

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom de DEN conferentie? In onze nieuwsbrief delen we de laatste updates over het evenement.

Schrijf je in

Deel dit evenement

Blijf op de hoogte via de DEN nieuwsbrief

Alles wat je wilt weten over digitale transformatie en updates over onze events en activiteiten. Iedere maand in je inbox.
Schrijf je in