Direct naar de inhoud Direct naar het menu Direct naar de zoekfunctie Direct naar de footer

Nieuwsbrieven

DEN verstuurt elke maand een nieuwsbrief met daarin interessante artikelen, eigen publicaties, nieuws uit de cultuursector en aankomende evenementen op het gebied van cultuur & digitale transformatie.

Recente nieuwsbrieven

 • Nieuwsbrief oktober 2021: Collectieve streaming, interviews en DEN op Dinsdag
  In deze nieuwsbrief: een Belgisch voorbeeld van collectieve streaming, aandacht voor ecologische duurzaamheid in digitale cultuur, een interview met Holland Festival en de Taskforce Samenwerkingsverband Publieksdata vroeg een kunstenaar te reflecteren op publieksdata. Een laatste oproep voor de Open Call van Innovatielabs én een serie warm aanbevolen evenementen in oktober en november.
 • Nieuwsbrief september 2021: SAVE THE DATE: DEN's Digitale Vaardighedendag!
  In deze nieuwsbrief: een save the date voor de Digitale Vaardighedendag, een wegwijs in het grote aanbod van platforms voor livestreaming, de toekomst van particuliere archieven en nieuwe verdienmodellen met Digitaal DNA 2. 
 • Nieuwsbrief augustus/september 2021: Een primeur: beluister voor het eerst een van onze artikelen!
  In deze nieuwsbrief: tips over het goed opslaan en beheren van foto's, video's en ander materiaal, digital storytelling met audio, de wereld van streaming en het inzetten van microsurveys om beter aan te sluiten bij de behoefte in het cultuuronderwijs en de kans om ons team te komen versterken!
 • Nieuwsbrief juli 2021: DEN's vernieuwde subsidiewijzer helpt je op weg
  Voor de financiering van digitale projecten helpt DEN je op weg met de vernieuwde subsidiewijzer. Lees zeven handige tips voor digital storytelling en sluit iedere laatste donderdagochtend van de maand gratis aan bij DEN's Digitale Podium. We wensen je een fijne (digitale) zomer!
 • Nieuwsbrief juni 2021: Aan de slag met digitale transformatie
  Vol trots presenteerde DEN begin juni de Digitale Transformatie Conferentie: naar een hybride culturele praktijk. Bekijk nu de aftermovie, lees over onze plannen voor de Digitale Transformatie Agenda en ga er zelf mee aan de slag in de DEN Academie. Er is nog plek in het najaar! 
Deel dit artikel

This website is automatically translated by Google Translation. Some translations might not be correct.