Direct naar de inhoud Direct naar het menu Direct naar de zoekfunctie Direct naar de footer

Nieuwsbrieven

DEN verstuurt elke maand een nieuwsbrief met daarin interessante artikelen, eigen publicaties, nieuws uit de cultuursector en aankomende evenementen op het gebied van cultuur & digitale transformatie.

Recente nieuwsbrieven

 • Nieuwsbrief mei 2021: DENs Digitale Transformatie Conferentie volgende week van start
  Het is bijna zover! Volgende week gaat DEN's Digitale Transformatie Conferentie van start. Met keynotes van o.a. Kristel Baele (voorzitter Raad van Cultuur), Lauren Vargas (Your Digital Tattoo) en Marjolijn Meynen (CMO de Bijenkorf), lezingen en workshops is dit een online week die je als cultuurprofessional niet wilt missen. Het programma is onderverdeeld in vijf tracks, van 31 mei tot en met 4 juni: Strategize, Experience, Organize, Create en Value. Hieronder vind je een een greep uit het veelzijdige aanbod. Bekijk vooral ook de rest van het programma! Zien je we volgende week?
 • Nieuwsbrief april 2021: Eerste sprekers DEN's Digitale Transformatie Conferentie bekend!
  Bij DEN zijn we druk bezig met de voorbereidingen op onze conferentieweek, die start op 31 mei aanstaande. De eerste sprekers, workshops en interactieve panelgesprekken zijn al bekend! Bekijk hieronder wie de week opent met een inspirerende keynote en meld je aan! Verder in deze nieuwsbrief: de reeks kennissessies Digitale Daadkracht, een samenwerking met AFK, Gemeente Amsterdam en Pakhuis de Zwijger.
 • Nieuwsbrief maart 2021: Kaartverkoop Digitale Transformatie Conferentie van start!
  Een digitale strategie is relevanter dan ooit. Daarom presenteren we DENs Digitale Transformatie Conferentie. De kaartverkoop is nu van start! Ook biedt DEN dit jaar weer ondersteuning aan podiumkunstinstellingen in de nieuwe editie van het archieftraject. Geef je nu op!Verder in deze nieuwsbrief: PublicSpaces over publieke waarden, innovatief gebruik van het digitale archief bij National Theatre, hét overzicht om samenwerking te verkennen voor digitale cultuureducatie en Festival Cement over het jaar na de eerste lockdown.
 • Nieuwsbrief februari 2021: Deel jouw verhaal tijdens De Week door DEN
  De cultuursector zet steeds meer in op de mogelijkheden van de digitale transformatie. DEN werkt daarom nauw samen met DIP aan een digitale infrastructuur voor de podiumkunsten. Ook horen we graag jouw inspirerende verhaal over de digitale transformatie tijdens De Week door DEN. Verder in deze nieuwsbrief: nieuwe verhalen in het virtuele Mauritshuis, een digitaliseringstraject bij Holland Festival, hét stappenplan om digitale gastlessen te organiseren en Monique van Dusseldorp over de aanwezigheid van publiek tijdens online events.
 • Nieuwsbrief januari 2021: Vooruitblik op het komende jaar en De Week van DEN
  In onze eerste nieuwsbrief van 2021 lees je de aankondiging van de Week van DEN die komend voorjaar plaatsvindt, maak je kennis met onze nieuwe adviseur, vind je artikelen over een nieuw cloud-based collectiesysteem bij Atria, over digitaal publieksbereik, online lesmateriaal, interessante ervaringen van Tryater en Dansmakers met het Archieftraject en kun je het webinar Businessmodellen terugkijken. Onze directeur licht een tipje van de sluier van de plannen van DEN.
Deel dit artikel

This website is automatically translated by Google Translation. Some translations might not be correct.