DEN verstuurt elke maand een nieuwsbrief met daarin nieuwe DEN-publicaties, recent nieuws uit de erfgoed- en kunstensectoren en aankomende evenementen.

Hier vind je de nieuwsbrieven vanaf mei 2018 terug.

Recente nieuwsbrieven

 • Nieuwsbrief november 2018: Nieuwe website voor DEN
  27-11-2018
  Eind november werd er bij DEN een klein feestje gevierd, want onze nieuwe website ging live. We zijn benieuwd wat je ervan vindt. Daarnaast in deze nieuwsbrief: een interessante workshop voor de kunstensector en natuurlijk de agenda voor de komende maand.
 • Nieuwsupdate: Panel open call for ideas bekend
  06-11-2018
  De ideeën die zijn ingediend voor de open call for ideas die DEN in september uitschreef, worden in de komende periode beoordeeld door een extern panel van deskundigen. De panelleden zijn nu bekend!
  Het panel bestaat uit Martijn Arts (directeur Total Design), Floor van Spaendonck (directeur Cinekid) en Harry Verwayen (directeur Europeana). Lees hier waarom zij het deelnemen aan dit panel zo belangrijk vinden.
 • Nieuwsbrief oktober 2018: Regel in drie stappen je rechten 
  30-10-2018
  Rechten: je krijgt ermee te maken als je werken online wilt publiceren. Niet iedereen vindt het een leuk of makkelijk onderwerp, maar DEN helpt je graag om het makkelijker te maken, daarom vind je in deze nieuwsbrief een handig stappenplan om je rechten te regelen. Daarnaast een update van ons kennisdossier over licenties, en meer interessant cultuurnieuws!
 • Nieuwsupdate: Hoe staat het met de open call for ideas?
  09-10-2018
  Maaike Verberk lanceerde namens DEN op het Nederlands Theater Festival op 7 september de open call for ideas, waarin we op zoek gaan naar innovatieve ideeën om uit te werken in maximaal drie pionierprojecten. Ondertussen is het hoog tijd voor een update.

Oudere nieuwsbrieven

Deel dit artikel