Direct naar de inhoud Direct naar het menu Direct naar de zoekfunctie Direct naar de footer

Gezocht: testgebruikers voor het Focusmodel

Het DEN Focusmodel is een praktisch hulpmiddel dat je kunt inzetten om de digitale strategie binnen jouw organsatie of werkpraktijk te bepalen. Waar sta je nu? Welke stappen zijn er nog nodig? De bètaversie van het Focusmodel staat nu online. We zijn hard op zoek naar testgebruikers!

Het Focusmodel geeft advies op maat

Digitale transformatie gaat verder dan de overstap van analoog naar digitaal. Je integreert digitale technologie in je beleid en in je activiteiten. Het Focusmodel bevat vier kwadranten: creatie, beleving, proces en waarde. Binnen deze kwadranten kun je de uitgangspunten van je digitale strategie en de huidige activiteiten van je organisatie in kaart brengen. Denk aan het ontwikkelen van innovatieve producties en diensten, nieuwe manieren om je publiek te bereiken of je bedrijfsvoering te stroomlijnen.

Je vult hiervoor een een vragenlijst in die is gekoppeld aan het Focusmodel. Het Focusmodel verwerkt deze inventarisatie en positionering tot een advies. Zo ontdek je waar jouw organisatie staat in het digitale domein en in welke onderdelen van het organisatieproces een bepaalde activiteit doorwerkt. Je ziet ook waar je digitale mogelijkheden al inzet en waar nog kansen voor uitbreiding liggen.

Testgebruikers gezocht!

De basis voor het Focusmodel ligt er. Om te zorgen dat het een doeltreffend hulpmiddel is, willen we graag weten hoe gebruiksvriendelijk het Focusmodel is voor organisaties in de praktijk. Zijn alle vragen helder? Heb je bij het invullen de juiste kennis vanuit je organisatie voorhanden? Kun je direct aan de slag met het advies? Jouw feedback is essentieel om het Focusmodel verder te kunnen ontwikkelen.

Laat ons weten wat je ervan vindt. Ga naar focusmodel.den.nl en vul het Focusmodel in namens jouw organisatie. Stuur vervolgens je feedback naar den@den.nl onder vermelding van 'Focusmodel'.

Thema's
Deel dit artikel

This website is automatically translated by Google Translation. Some translations might not be correct.