Direct naar de inhoud Direct naar het menu Direct naar de zoekfunctie Direct naar de footer

DEN-Event 4 & 5 maart: inschrijving geopend en een oproep voor kunsten- en erfgoedinstellingen

Medio januari maken we het programma bekend. De inschrijving is wel al geopend en met trots kunnen we de eerste spreker bekend maken: internetpionier en oprichter van Waag Society Marleen Stikker.

Opzet van het programma

De eerste dag, 4 maart, is gericht op de kunstensector. Aan de hand van presentaties, cases en werksessies raak je geïnspireerd door de kansen en mogelijkheden die digitalisering biedt voor de werkpraktijk van instellingen en kunstenaars. De tweede dag, 5 maart, is meer gericht op erfgoedinstellingen. We bieden verdieping aan op de mogelijkheden die een digitale collectie biedt voor belangrijke thema’s als educatie en inclusiviteit.

Inschrijven

Medio januari maken we het volledige programma bekend. Maar inschrijven kan al! Je kunt je inschrijven voor één dag of voor beide dagen. De kosten bedragen 150 euro per dag, inclusief lunch en borrel. Inschrijven kan via het inschrijfformulier.

Oproep

Er is nog ruimte in het programma voor interessante voorbeelden op het gebied van digitalisering. Laat het ons weten via arianne.neijenhuis@den.nl

This website is automatically translated by Google Translation. Some translations might not be correct.