Direct naar de inhoud Direct naar het menu Direct naar de zoekfunctie Direct naar de footer

Call for Speakers - deel jouw ervaringen op Culture Geek

Heeft jouw organisatie een digitale verandering doorgemaakt? Culture Geek is op zoek naar sprekers die willen vertellen over de digitale transformatie van hun organisatie.

Culture Geek is een internationale conferentie die kijkt naar de digitale transformatie van de culturele sector. Het evenement - opgericht in 2012 door MuseumNext - brengt sinds het begin jaarlijks degenen samen die de digitale praktijk in de kunsten vormgeven.

Eerdere sprekers waren onder meer digitale leiders van musea, theaters, festivals, dans, opera, uitgeverijen en televisie.

In juni 2021 keert Culture Geek terug met een virtuele conferentie vol inspirerende verhalen over hoe de kunsten de afgelopen 12 maanden een digitale ommekeer hebben gemaakt.

Wat Culture Geek zoekt

Hetvirtuele formaat van dit jaar maakt het voor sprekers van over de hele wereld mogelijk om hun ideeën en ervaringen op het Culture Geek-podium te delen.

Ze zijn nu op zoek naar mensen om via dit online evenement hun casestudy's, ideeën en innovaties te delen met collega's over de hele wereld.

Het thema voor de conferentie van dit jaar is “Pivot”. Culture Geek willen horen hoe de culturele sector de digitale transformatie omarmd heeft om de uitdagingen van de pandemie het hoofd te bieden, de lessen die zijn geleerd en hoe dit de toekomst van de kunsten zal bepalen.

Ze zijn op zoek naar praktische lezingen boordevol bruikbaar advies dat onze afgevaardigden op hun werk kunnen toepassen.

Iets voor jou?

De deadline voor aanvragen is 15 maart 2021. Alle voorstellen zullen worden beoordeeld door een panel en de uitslag wordt uiterlijk op 23 maart gedeeld met iedereen die zich heeft aanmeld. 

Ga naar de website van Culture Geek voor meer informatie over het aanmelden.

This website is automatically translated by Google Translation. Some translations might not be correct.