Direct naar de inhoud Direct naar het menu Direct naar de zoekfunctie Direct naar de footer

Stimuleringsfonds selecteert 5 voorstellen in Open Oproep Uitzonderlijke Presentaties

Hoe bereik je met vernieuwende manieren een nieuw of specifiek cultuurpubliek? Met de Open Oproep Uitzonderlijke Presetaties zet het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie in op verrassende presentaties die de kwaliteiten en betekenis van de hedendaagse architectuur, vormgeving en digitale cultuur tonen aan het publiek.

De huidige samenleving speelt zich af in zowel on- als offline omgevingen. Musea, tentoonstellingsruimtes, of volledig nieuwe initiatieven werden daarom opgeroepen met een voorstel te komen voor het ontwikkelen van een onderscheidende manieren om cultuur aan te bieden. Uit alle inzendingen selecteerde het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie onlangs vijf voorstellen die aan de voorwaarden voldoen.

Ook het voorstel 'Taal van de Toekomst' van de Koninklijke Bibliotheek werd geselecteerd. Hierin wordt ingegaan op de rol van geschreven taal nu deze niet noodzakelijk fysieke dragers kent. Met dit project wordt de samensmelting van de fysieke realiteit en het digitale domein voor een zo breed mogelijk publiek zichtbaar gemaakt middels een interactieve installatie.

Lees meer over dit en de andere voorstellen bij het Stimuleringsfonds

This website is automatically translated by Google Translation. Some translations might not be correct.