Direct naar de inhoud Direct naar het menu Direct naar de zoekfunctie Direct naar de footer

Vacature: Stageplek op de communicatieafdeling

DEN is op zoek naar een student die stage wil lopen op onze communicatieafdeling. Ben jij een creatieve, schrijflustige, social media-vaardige student die op zoek is naar een uitdagende stage in de communicatie, dan hebben we een mooie stageplek voor jou.

Wat ga je doen?

Tijdens de stage loop je mee met de medewerkers communicatie bij DEN en verleen je ondersteuning bij de reguliere communicatiewerkzaamheden, zoals het opstellen van nieuwsbrieven, het schrijven van artikelen, posten op social media, redigeren van teksten en ondersteunen bij (online) evenementen van DEN.

Naast de ondersteuning van de communicatie krijg je ook je eigen project: het maken (format bedenken, interviews afnemen, schrijven en design) van de subsidiewijzer 2021 en het opzetten van een strategie voor de online lancering.

 

Vergoeding

Je krijgt een vergoeding van 300 euro bruto per maand bij fulltime stage (bij parttime naar rato).

 

Over DEN

DEN is het kennisinstituut voor digitalisering in de cultuursector, waar deskundigheidsbevordering en inzet van (inter)nationale- en lokale netwerken voorop staan. Als bovensectorale instelling ondersteunen we de cultuursector om digitaal vaardig te worden. Dat doen we door kennis te ontwikkelen, te bundelen en te verspreiden, met en voor grote en kleine cultuurinstellingen, op diverse niveaus en verschillende snelheden.

Met inspiratie, praktische stappenplannen, een DEN Academie voor strategisch management, praktische workshops en masterclasses stimuleren we het innovatievermogen van de sector en maken we deze digitaal vaardig. We houden ons bezig met talloze deelterreinen: leiderschap, innovatief werken, innovaties in creatie, digitale vaardigheden, machine learning in collecties, auteursrechten, beheer & behoud, educatie, financiering, impact, inclusiviteit, juridische aspecten, linked open data, organisatiestrategie, overheidsbeleid, publieksdata, businessmodellen, samenwerking en netwerken. Daarbij helpen we culturele instellingen om verhalen te vertellen met hun digitale culturele content, zodat ze een breder en diverser publiek kunnen bereiken.

We zijn een open organisatie met een klein en hecht team en werken volgens de uitgangspunten van de Governance Code Cultuur, de Fair Practice Code en de Code Diversiteit & Inclusie.

DEN is een organisatie met 10 medewerkers, het team communicatie bestaat uit 3 medewerkers.

 

Inlichtingen

DEN streeft een bredere vertegenwoordiging van het personeel, stagiaires, adviesraad en Raad van Toezicht na die de diversiteit van Nederland weerspiegelt. Wij moedigen sollicitaties die daar een bijdrage aan kunnen leveren van harte aan.

Meer informatie over deze functie kun je verkrijgen bij Arianne Neijenhuis (teamcoördinator bedrijfsvoering & communicatie); tel. 070-314 03 43

 

Sollicitaties


Belangstellenden kunnen hun sollicitatiebrief met CV per e-mail zenden aan arianne.neijenhuis@den.nl onder vermelding van vacaturenr. S2020-002, t.a.v. mw. A.C.A.B.W. Neijenhuis.

Thema's
Deel dit artikel

This website is automatically translated by Google Translation. Some translations might not be correct.