Direct naar de inhoud Direct naar het menu Direct naar de zoekfunctie Direct naar de footer

Financiering voor een nieuw seizoen: de Cultuur Opstart Lening is nu beschikbaar

Zoek jij een passende financieringsoplossing voor het nieuwe culturele seizoen? Dan is de Cultuur Opstart Lening mogelijk een interessante optie voor je organisatie.

Deze lening is onderdeel van het steunpakket van € 300 miljoen dat het ministerie van Onderwijs, Cultuur & Wetenschap beschikbaar heeft gesteld voor de cultuursector in het kader van de coronapandemie.
€ 30 miljoen is beschikbaar via Cultuur+Ondernemen in de vorm van de Cultuur Opstart Lening.

Deze lening stelt culturele en creatieve organisaties in staat te investeren in producties, programma’s, projecten en producten, zodat zij weer inkomsten kunnen verwerven. De Cultuur Opstart Lening is bedoeld voor culturele en creatieve organisaties die minimaal 50 procent eigen inkomsten genereren.

De lening bedraagt € 10.000 tot maximaal € 500.000 per aanvraag en wordt verstrekt tegen 1 % rente. Per organisatie kunnen maximaal 2 leningen worden verstrekt.

Aanvragen

Vanaf 29 juni (om 12:00 uur) tot en met 31 december 2020 kun je een aanvraag voor de Cultuur Opstart Lening indienen. Om kenbaar te maken dat je interesse hebt, stuur een mail naar cultuurlening@cultuur-ondernemen.nl met de volgende gegevens:

  • naam organisatie
  • contactpersoon
  • telefoonnummer


Cultuur+Ondernemen neemt dan spoedig contact met je op en informeert je over de vervolgstappen.

 

Meer informatie

Kijk voor voorbeelden per sector en veelgestelde vragen over de lening bij Cultuur+Ondernemen.

Thema's
Deel dit artikel

This website is automatically translated by Google Translation. Some translations might not be correct.