Direct naar de inhoud Direct naar het menu Direct naar de zoekfunctie Direct naar de footer

Nieuwe virtuele livesessie: samenwerken op afstand voor een artistiek product

Op 18 juni organiseert DEN in samenwerking met DutchCulture een nieuwe livesessie over online samenwerking rondom een artistiek product. Zou je een artistiek proces volledig digitaal kunnen en willen vormgeven? En wat zouden daar dan de gevolgen van zijn, zowel voor het maakproces als voor het artistieke product?

Online samenwerking biedt veel kansen. Het is heel praktisch. Je bespaart reistijd, belast het milieu stukken minder en maakt minder kosten. Bovendien hoef je niet fysiek bij elkaar te komen, iets wat in deze tijd nog steeds lastig is. Maar werkt het ook artistiek? Zou je een artistiek proces volledig digitaal kunnen en willen vormgeven? Wat leent zich goed voor online samenwerking en wanneer is fysieke nabijheid cruciaal? Wat is de impact op het maakproces en het artistieke product? In deze live sessie willen DEN en DutchCulture graag met jullie in gesprek over jullie ervaringen met digitale (internationale) samenwerking. Praat je mee?

Praktische informatie

  • Wanneer: 18 juni 11.00-12.00 uur
  • De sessie is virtueel. Je krijgt van tevoren een link toegestuurd waarmee je de sessie kunt bijwonen.
  • De sessie is gratis, maar inschrijven is verplicht. Dat doe je via deze link, uiterlijk op 15 juni. 

Voor elke sessie geldt een maximum van 10 deelnemers. Mochten er veel inschrijvingen binnenkomen, dan kan het zijn dat we een nieuwe sessie inplannen en deelnemers vragen naar die tweede sessie te komen.


Mocht je je inschrijven, maar toch niet kunnen op die dag, meld je dan bij ons af via den@den.nl. Dan kunnen we jouw plekje nog aan andere geïnteresseerden geven. Heb je vragen, opmerkingen of ideeën voor nieuwe sessies? Mail ook dan naar den@den.nl.  

Thema's
Deel dit artikel

This website is automatically translated by Google Translation. Some translations might not be correct.