Direct naar de inhoud Direct naar het menu Direct naar de zoekfunctie Direct naar de footer

Meld je aan voor het Zomeratelier van Performance Technology Lab

Het Performance Technology Lab zet de deuren open voor makers om in het zomeratelier te komen experimenteren met plannen in ontwikkeling waarvoor technologie nodig is. 

Je kunt je nu aanmelden voor het zomeratelier, waarbij je je concept en je vraag beschrijft. Het Performance Technology Lab verzorgt de kennis en de apparatuur voor een geslaagd experiment.

 

Uit de uitnodiging:

Lab 5 is open voor podiumkunstenaars uit alle disciplines die voor nieuwe projecten willen experimenteren met technologie. Alles mag, van robots tot videomapping, van Virtual Reality tot live cinema. Kom testen, uitvinden en spelen.

Natuurlijk verwachten we juist nu podiumkunstenaars die op zoek zijn naar nieuwe technologie om het online podium goed te verknopen met het klassieke fysieke podium. Dat doen we zelf ook. Zomeratelier 2020 van het Performance Technology Lab wordt een hybride lab. Een combinatie van on- en offline. Op zoek naar de juiste tools en concepten voor heuse uitwisseling en creatief ontmoeten en maken. Het Lab zelf experimenteert mee!

In ieder geval komen experimenteren:

Linda Willemszoon - onderzoekt de combinatie van klassieke vloeistofprojectoren en digitale video. De afgelopen maanden presenteerde ze de #Wonderlandlivestreams.

www.lindawillemszoon.nl & wonderlandlichtshow.nl

Studio Figur - onderzoeken filmische digitale technieken in combinatie met  hun  poppenspel-live-cinema theater – zowel voor off- als online projecten. 

www.studiofigur.com

Gertjan Biasino & Jochem Baelus - ontwikkelen hun audiovisuele live performance in ontwikkeling NR 14 verder. Nu in combinatie met interactieve live streaming. 

www.gertjanbiasino.be & www.thelostrodeorider.com

 

Zien wie je voor zijn gegaan in dit Lab en welk onderzoek ze hebben gedaan? Bekijk de website.

 

Zomeratelier 2020

Waar: NDSM - plein, Amsterdam

Wanneer: juli 2020 (planning in overleg)

Aanmelden: www.performancetechnologylab.nl/meedoen
Vragen? Mail: nienkerooijakkers@xs4all.nl   

 

Spread the word

Ken je podiumkunstenaars in je omgeving die willen experimenteren in ons zomeratelier? Spread the word, sharing is caring! Deel de call onder je netwerk en/of op je sociale media.

Thema's
Deel dit artikel

This website is automatically translated by Google Translation. Some translations might not be correct.