Direct naar de inhoud Direct naar het menu Direct naar de zoekfunctie Direct naar de footer

Subsidieregeling Creatief gebruik digitaal erfgoed verruimd

De subsidieregeling Creatief gebruik digitaal erfgoed van het Fonds voor Cultuurparticipatie is op een aantal punten verruimd. Zo is de doelgroep uitgebreid en staat de regeling nu ook open voor projecten op school.

De subsidieregeling Creatief gebruik digitaal erfgoed is op een aantal punten gewijzigd:

  • De doelgroep is uitgebreid: we laten de leeftijdsgrenzen los.
  • De regeling staat voortaan niet alleen open voor projecten in de vrije tijd, maar ook voor projecten op school (primair of voortgezet onderwijs – waaronder het speciaal onderwijs – of MBO).
  • Je kan nu voor 100% van de projectkosten subsidie aanvragen. Aansluitend hierop wordt in de selectiecriteria de redelijkheid van de begroting zwaarder meegenomen.
  • De looptijd van de regeling is verlengd tot 1 oktober 2021.

Heb je een goed idee voor een project waarin mensen met digitaal erfgoed iets maken dat past bij hún belevingswereld? Een videoclip op basis van archiefmateriaal, een magazine geïnspireerd op een online museumcollectie, of een theatervoorstelling door een leden van een toneelvereniging die hiervoor het digitale erfgoed over hun eigen wijk, dorp of stad gebruiken – het mag allemaal.

 

SpreekuurPlus


Benieuwd of jouw project ook voor subsidie in aanmerking komt? Meld je dan aan voor ons online SpreekuurPlus op donderdag 4 juni om 19.30 uur. Hierin licht het Fonds de regeling toe, delen ze inspirerende voorbeelden en kunnen deelnemers vragen stellen.

Meer informatie over de regeling en het spreekuur vind je bij het Fonds voor Cultuurparticipatie.

Thema's
Deel dit artikel

This website is automatically translated by Google Translation. Some translations might not be correct.