Direct naar de inhoud Direct naar het menu Direct naar de zoekfunctie Direct naar de footer

CLICKNL Presenteert: SO:AP

Ben jij een onderzoekende ondernemer in de creatieve industrie? Heb je een goed idee, maar zoek je partners, kennis of wil je gewoon je vraagstuk aanscherpen? Wil jij een project starten op een grote, maatschappelijke uitdaging maar loop je tegen barrières op? CLICKNL biedt ondernemers in de creatieve industrie het podium!

Creatieve professionals zien in de huidige maatschappij overal kansen om verbetering aan te brengen. Veel ondernemers hebben echter nog niet de middelen bij elkaar om hun droomproject uit te kunnen voeren, ondanks dat ze al een bedrijf in de creatieve industrie hebben. Soms mis je nog wat. Kennis van methoden of inhoud, een partner in de sector, of misschien wel gewoon een sparringsmaatje om ideeën mee aan te scherpen. Deze ondernemers komen daarom op de zeepkist van CLICKNL hun verhaal doen. Voor een divers publiek, wat weleens over diverse oplossingen kan beschikken.

Stap op de zeepkist

CLICKNL gelooft dat creatieve professionals als geen ander kunnen bijdragen aan oplossingen voor maatschappelijke problemen. Tegelijkertijd ziet ze dat sommige projecten niet worden gerealiseerd omdat er kennis of netwerk mist. Daarom bieden we ondernemers binnen het programma SO:AP (Speaking Online: Acting Professionals) de kans om op de figuurlijke zeepkist te staan. Bij elke pitch nodigen we relevante onderzoekers of professionals uit als publiek. Daarnaast mogen natuurlijk alle geïnteresseerden aanhaken.

This website is automatically translated by Google Translation. Some translations might not be correct.