Direct naar de inhoud Direct naar het menu Direct naar de zoekfunctie Direct naar de footer

Meld je aan voor virtuele live sessies: gesprekken met collega’s vanuit huis

Contact houden met collega’s van andere instellingen die met dezelfde vragen zitten als jij is in deze tijd met gesloten cultuurhuizen belangrijk en waardevol. We merken dat de behoefte groot is om met vakgenoten te overleggen over vragen die een aantal weken geleden nog niet aan de orde waren. DEN plant daarom in april virtuele livesessies rondom bepaalde thema's. Praat je mee?

Virtuele Live Sessies: gesprekken met collega’s vanuit huis

Deze tijd met gesloten cultuurhuizen en thuiswerken brengt nieuwe vraagstukken met zich mee over hoe nu snel én met behoud van waarde over te stappen naar digitaal tonen van werk en contact te houden met het publiek.

Contact houden met collega’s van andere instellingen die met dezelfde vragen zitten als jij is minstens zo belangrijk en waardevol. We merken dat de behoefte groot is om met vakgenoten te overleggen over vragen die een aantal weken geleden nog niet aan de orde waren.

DEN gaat dit virtueel faciliteren. We starten in april de Virtuele Live Sessies en brengen cultuurprofessionals virtueel bij elkaar rondom een bepaald thema. Zo krijg je de gelegenheid om in deze bijzondere tijden met elkaar te bespreken waar je tegen aanloopt, kennis te delen en ideeën op te doen. Vanuit je huis bouw je zo ook aan een nieuw netwerk. Natuurlijk is er ook altijd ten minste een adviseur van DEN aanwezig om het gesprek te faciliteren en om vanuit de kennis van DEN te adviseren.

Planning Virtuele Live Sessies

  1. Woensdag 1 april, 10.30-11.30 uur
    Onderwerp: Cultuureducatie online (cultuursectorbreed)


  2. Woensdag 1 april, 15.00-16.00 uur
    Onderwerp: Inzet digitale middelen voor het tonen van werk en bereiken van publiek (cultuursectorbreed)

Voor de sessies op 1 april hebben we nu het maximale aantal deelnemers bereikt. We zijn inmiddels nieuwe sessies aan het inplannen.

 

Hoe werkt het?

Meld je aan via de formulieren die hierboven staan aangegeven. Als je van tevoren al vragen hebt, kun je ze op het aanmeldformulier alvast stellen. Uiteraard kun je je vragen ook tijdens de sessie stellen. Als we de vragen vooraf weten, zorgen we dat daar zeker advies op wordt gegeven.

De sessies duren 1 uur en er zijn maximaal tien deelnemers. DEN gebruikt hiervoor de vergaderapplicatie Zoom en zal deelnemers voordat de sessie begint een aanmeldlink versturen.

Oproep voor de volgende sessies

Als je op 1 april niet kunt en wel een vraagstuk hebt dat je graag met collega’s wilt bespreken, laat het ons dan weten via den@den.nl. Dan zorgen wij dat we bij voldoende interesse snel een interactieve sessie organiseren om het vraagstuk te bespreken met collega's. DEN bekijkt per gedeeld vraagstuk of we een expert uit ons omvangrijke netwerk kunnen vragen om deel te nemen aan het gesprek. Blijf je vraagstukken dus met ons delen!

Vervolg van de sessies

Als de inhoud van de sessies daartoe aanleiding geeft, delen we de uitkomsten op onze website voor onze brede doelgroep

This website is automatically translated by Google Translation. Some translations might not be correct.